Menu

Nya Svenska Ord – En standupshow med David Sundin

Örebro

Hjalmar Bergman Teatern
torsdag, 13 januari 2022 kl:19:00

Nya Svenska Ord
Presenteras av: Kahlo
Längd: 90 minuter (ingen paus).
13 års åldersgräns


Nya Svenska Ord med David Sundin kommer till Örebro den 13 januari 2022


David Sundin är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med föreställningen Nya Svenska Ord återvänder han till standup-scenen för första gången på många år. David spelar sin standupföreställning Nya Svenska Ord hösten 2021 och efter publikrusningen förlängs turnén till våren 2022. Den 13 januari kommer David tillbaka till Hjalmar Bergman Teatern i Örebro! Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik.
– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.


Föreställningen skulle ha haft premiär hösten 2020, men sköts upp på grund av pandemin. Under hösten 2021 blir det 35 föreställningar runt om i Sverige och under våren 2022 förlänger David turnén med flera stopp i bland annat Sundsvall, Nyköping, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad och Kungsbacka.


Om David Sundin
David Sundin är en av Sveriges mest älskade tv-personligheter tack vare succéer som Bäst i test och Melodifestivalen. Bara för några veckor sedan utsågs han till Årets manliga programledare på Kristallengalan. Härnäst ser vi honom i årets julkalender En hederlig jul med Knyckertz på SVT och till våren i säsong sex av Bäst i test.


***COVID-19 information: För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.


Uppvisande av Vaccinationsbevis kan behövas! Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis kan komma att gälla efter Regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

Datum / Tid

torsdag, 13 januari 2022 kl: 19:00

Plats

Örebro, Hjalmar Bergman Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad