Menu

PåskRock 2023

Örebro

Clarion Hotel
söndag, 9 april 2023 kl:20:00

Äntligen dags för PåskRock igen! Eventet där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro. PåskRock som nu arrangerar för sjätte gången har alltid varit utsålt!

Detta år satsar vi på en mix av klassisk hårdrock och avslutar kvällen med en hyllning till The Prince of Darkness.

Vi inleder kvällen med The Sonic Overlords. Här finns mycket influenser av både 70-tal och 80-tal. Black Sabbaths påverkan går inte att förneka. Det är melodiöst, men med tydliga inslag av både doom och stoner. The Sonic Overlords släppte sin första fullängdare ”Last days of Babylon” 2021 till genomgående goda recensioner.

Saffire är valet för fans av melodisk hårdrock med tydliga influenser av både Deep Purple och Rainbow och vi törs gissa att förbilder bakom micken är både Ronnie James Dio och Graham Bonnet. Men här finns också en modern sida som för tankarna till progressiv metal. Saffire bildades 2005 och har hunnit med att släppa 4 album, varav det senaste ”Taming the Hurricane” som kom ut 2022.

Sist ut kommer vi att få höra en hyllning till The Prince of Darkness när Ozzy the Coverband äntrar scenen. Vi räknar med hög stämning under låtar som Crazy Train och Mr Crowley!

Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07. Bord kan också beställas via följande länk: Bordsbokning

Kom och upplev en oförglömlig helg tillsammans med andra rockers i musikstaden Örebro.

Ungefärliga hålltider:
Incheck från kl 15.00 den 9 april (Påskdagen)
Kl 17.00: Bar och restaurang öppnar
Kl 20.00: The Sonic Overlords
Kl 21.30: Saffire
Kl 23.00: Ozzy the Coverband

Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov. Vid händelser arrangören inte kan styra över, t.ex. sjukdom, har Clarion Hotel rätt att göra förändringar av banduppställningen. Vid helt inställt event betalas entre och boendepaket tillbaka. Arrangören kan inte stå för resor eller andra omkostnader.

Medverkande: The Sonic Overlords, Saffire och Ozzy the Coverband

Datum / Tid

söndag, 9 april 2023 kl: 20:00

Plats

Örebro, Clarion Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad