Menu

DANNY SAUCEDO – THE RUN(A)WAY SHOW

Örebro

Conventum Arena
lördag, 26 februari 2022 kl:19:00

DANNY SAUCEDO - THE RUNAWAY SHOW
Längd ca 80 min, ingen paus.
Lördag 26 februari 2022*


Kvällens förfest börjar kl.19.00 med mingel och DJ - Frida Harnesk. Direkt efter showen fortsätter kvällen med efterfest.
Vi utlovar med andra ord en riktigt helkväll!


Åldersgräns
Ståplats 18 år
Läktare 18 år, 13 år med målsman
Efterfest 18 år
---
*Med anledning av Coronaviruset!


*Showen framflyttad flera gånger pga Corona. Oavsett till vilken föreställning du köpt biljett till så gäller den till denna föreställning.


Information finns även på: www.showtic.se/danny
Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på danny snabel-a krall punkt se


***COVID-19 information: För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.


Uppvisande av Vaccinationsbevis kan behövas! Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis kan komma att gälla efter Regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.


Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Datum / Tid


lördag, 26 februari 2022 kl:19:00

Plats

Conventum Arena Karta

Typ

Show

Kostnad

565kr - 865

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad