Stäng reklam
Menu

Patrik Isaksson

Örebro

Vinöns Värdshus
lördag, 7 juli 2018 kl:20:00

Vid köp av menybiljett

Förrätt:
Vinönskagern canapé (kräftor, rökt lax, äpple)
Varmrätt:
Fisk: Stekt gös med kapri, rödbetor, pepparrotsost, dillslungad potatis
eller
Kött: Helstekt fläskfilé med svampcreme.
Potatiskaka smaksatt med prästost samt bernaiseås och syrade grönsaker.

Menygäster anländer 18.30

Datum / Tid

lördag, 7 juli 2018 kl: 20:00

Plats

Örebro, Vinöns Värdshus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 690kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad