Välj din stad för lokala nyheter och evenemang

Nyheter

Bild på Kylie Minogue Släpper Nytt Album I Vår - Lyssna På Första Singeln Dancing
PRESS
19 jan
kl: 15:10

Kylie Minogue Släpper Nytt Album I Vår - Lyssna På Första Singeln Dancing

Kylie Minogue släpper sitt nya album "Golden" den 6 april via BMG, hennes första genom skivbolaget. Albumets första singel "Dancing" finns nu ute på alla stora streamingplattformar.

Lyssna på Dancing här https://kylie.lnk.to/dancingID

"Golden" är Kylies första album på fyra år och det fjortonde i hennes fantastiska karriär. Albumet är till stora delar inspelad i Nashville, första gången för Kylie, och något som influerat soundet för skivan, även om det fortfarande later väldigt mycket Kylie Minogue och väldigt mycket pop.

Första låten "Dancing", som också är första sigeln, sätter tonerna för vad som komma skall.

- Du har de där häftiga texterna, country-känslan, mixat med röst-samplingar och elektroniska element, så den lever verkligen upp till sitt namn. Jag älskar att låten heter "Dancing", det är så tillgängligt och så uppenbart, men det finns också ett djup i låten, säger Kylie.

Albumet är ett av Kylies mest personliga hittills - hon är låtskrivare på alla låtar på albumet. Resan till Nashville bjöd på tillfällen att skriva tillsammans med två stora låtskrivare, båda med hus i staden: brittiska låtskrivarna Steve McEwan (vars karriär inkluderar stora countryhits med Keith Urban, Kenny Chesney och Carrie Underwood) och Amy Wadge (mest känd för hennes mega-säljande arbete med Ed Sheeran). Där och då blev ... Klicka för att läsa mer

Bild på Idag Släpps First Aid Kits Efterlängtade Nya Studioalbum
PRESS
19 jan
kl: 11:30

Idag Släpps First Aid Kits Efterlängtade Nya Studioalbum "ruins"!

Det är deras fjärde studioalbum och det andra via Columbia Records. Plattan är producerad av Tucker Martine (My Morning Jacket, Laura Veirs), och inspelad i Portland, Oregon där duon samarbetade med och Wilco's Glenn Kotche, och Midlake's McKenzie Smith samt gästades av REM's Peter Buck.

Lyssna på Ruins här

Ruins är uppföljaren till albumet Stay Gold, som släpptes 2014 och med besked satte First Aid Kit på den musikaliska världskartan.

Och "Ruins" hyllas idag i svensk press:
Jan Gradvall/DI Weekend, ser i "Ruins" likheter med The Beatles album "Abbey Road" , och ger albumet 4 av 5.

Anders Nunstedt skriver i Expressen: "First Aid Kit har gjort det igen" och ger "Ruins" 4 av 5.

Markus Larsson skriver i Aftonbladet: "Det viktigaste First Aid Kit har gjort hitills" och ger albumet 4 av 5.

Jan Andersson skriver i GP: "Den som vågar vinner, brukar det heta, och First Aid Kit behövde utvecklas utan att tappa sin särart. Det har de verkligen lyckats med", och ger "Ruins" 4 av 5.

"Ruins" är en lättillgänglig, känslosam, genomarbetad och begåvad karamell, och det är gott så", skriver TT:s Sara Haldert och ger albumet 4 av 5.

För att citera Fredrik Skavlan: Ta gott emot First Aid Kit!

FIRST AID KITWebsite | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

Presskontakt: Liza Berthelsen
Tel: +46(0)84705162
Mobile: +46(0)702244063
liza@border.se... Klicka för att läsa mer

Bild på Strobe! Teamar Upp Låtskrivarna Bakom Galantis & Icona Pop På Nya Singeln
PRESS
19 jan
kl: 11:30

Strobe! Teamar Upp Låtskrivarna Bakom Galantis & Icona Pop På Nya Singeln

Idag släpper Strobe! nya singeln "Feeling Good" tillsammans med svenska artisten KIDDO som står för sången. Det är en dansant poplåt som flörtar med reggaerytmer och som redan har fått support från flera av Sveriges bästa DJ:s.

Duon Strobe! bestående av vännerna Petter och Isak släppte förra singeln "Good Vibe" tillsammans med Nyla (känd från Major Lazers "Light It Up") och har sedan dess jobbat på nytt material. Därbland "Feeling Good" som är skriven tillsammans med Emma Bertilsson från BLNK Music, som även skrivit låtar åt akter som Icona Pop och Andrelli. Även Svidden & Jarly som står bakom flertalet hits med bl.a. Galantis, Adam Lambert och Sigala har vart med på låten.

"Det är ett fantastiskt team och en riktigt bra uppföljare på förra singeln" berättar Petter och Isak exalterade över nya releasen.

Lyssna på "Feeling Good (feat. KIDDO)" HÄR!... Klicka för att läsa mer

Populära evenemang i Sverige framöver

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på evenemang MAMMA MIA! THE PARTY på Tyrol i Stockholm. Musikal - Musikal
januari
19
kl: 18:30
Stockholm, Tyrol,

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu väntar partyt! Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Välkomna! Den 20 januari 2016 var det världspremiär på Tyrol för nästa steg i succén MAMMA MIA! Tyrol på Djurgården i Stockholm är nu ombyggt och förvandlat till en grekisk taverna med kapacitet på 450 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som aldrig vill ta slut. Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum. Pris inkl 3-rätters Medelhavsmeny (exkl dryck). 1 340kr (1231,92 exkl moms) Entré 18:30-19:15. Räkna med minst 4 tim men sen är det upp till dig själv hur länge du vill vara kvar på festen. Alla personer i din bokning placeras tillsammans. Om ni köper biljetter vid olika tillfällen går det bra att få platserna tillsammans men det måste anmälas via mejl. Se hemsida nedan. Bordsplaceringen är klar när ni anländer. www.mammamiatheparty.com
Biljetter/Info

Bild på evenemang Svansjön på Växjö Konserthus i Växjö. Balett - Dans
januari
25
kl: 19:30
Växjö, Växjö Konserthus,

Tidernas mest populära balettklassiker, Svansjön, innehåller alla element som gjort klassisk balett berömd, den förtrollar fortfarande alla som ser den. En sagolik berättelse med överdådig scenografi och dans, och med odödlig musik av Tjajkovskij. Man kan med rätta säga att Tjajkovskij i över hundra år speglat den ryska folksjälen med detta verk. Av musiken är det främst ”De fyra små svanarnas dans” som blivit känd och älskad av en stor publik. Den ryska nationalbaletten i Moskva är ett av världens främsta balettkompanier. Deras framgångar bygger inte på tillfälligheter, utan beror på deras många framstående dansare, som bland annat kommer från den legendariska Bolsjojbaletten i Moskva. Den Ryska Nationalbaletten har sin egen balettskola med över 70 dansare och flera erfarna och internationellt erkända pedagoger. Med sin breda repertoar har Den Ryska Nationalbaletten haft stora framgångar i bland annat England, USA, Sydafrika, Kina, Italien och Tyskland. Historien om den förhäxade svanprinsessan som bara kan befrias från den ondskefulle Trollkarlens trolldom genom äkta kärlek. Siegfried förväntas gifta sig med en passande flicka för att föra sin dynasti vidare. Han förälskar sig inte i någon av de flickor som skulle vara ett bra parti, utan i en främmande flicka, Odette, som förtrollar honom med sin skönhet. Siegfried svär Odette evig kärlek. Den förbannelse som vilar över Odette, gör att hon bara kan ta mänsklig form under några timmar varje natt. Den ondskefulle trollkarlen ser sin chans, han låter sin egen dotter gå på fest på slottet i Odettes skepnad för att lura prinsen. Planen lyckas och den förblindade prinsen bryter, utan att veta det, sitt trohetslöfte. När det går upp för Siegfried att han blivit lurad, bönfaller han Odette att förlåta honom, och det gör hon. Föreställningen varar ca 2 tim inkl paus. Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.
Biljetter/Info

Bild på evenemang Höjdarlunch 2 på Katalin, Uppsala i Uppsala. - Övrigt
februari
07
kl: 11:00
Uppsala, Katalin, Uppsala, Roslagsgatan 1

En 60 minuter lång lunchkabaret med Helen Sjöholm, Jacke Sjödin, Andreas Nilsson och Mikael Skoglund. Allt enligt samma upplägg som förra höjdarlunchen. Det blir skönsång och inte lika skön sång, trams och allvar, allt serverat till Katalins ljuuuuvliga fisksoppa!
Biljetter/Info

Bild på evenemang Växjö Gospelfest 2018 på Växjö Konserthus i Växjö. Övrig musik - Musik
februari
11
kl: 16:30
Växjö, Växjö Konserthus,

Välkommen till en kväll med mycket glädje när vi firar Gospelfest i Växjö! På scenen står vår fantastiska Gospelfestkör, kompband, blås och solister. I år firar vi 10-årsjubileum med Växjö Gospelfest och slår på stort med tre fantastiska gästartister; Samuel Ljungblahd, Gerald T Smith och Patrice E. Konserten varar 1,5-2 timmar, ingen paus. Rullstolsplats och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.
Biljetter/Info

Bild på evenemang Helmut Lotti - Comeback Tour på Lisebergshallen i Göteborg. Musik Show - Övrigt
februari
16
kl: 19:30
Göteborg, Lisebergshallen, Örgrytevägen 5

Den internationella stjärntenoren är tillbaka och utlovar en känslomässig show du inte får missa! Efter lång tystnad ger sig nu Helmut Lotti ut på en fantastiskt ”Come Back Tour” med mer än 57 konserter i Tyskland, Belgien, Österrike, Danmark och Sverige. 80 % av alla biljetter är redan sålda! Det råder inga tvivel om att han varit saknad på scen. 1995 erövrade han hela världen när albumet ”Helmut Lotti Goes Classic” gavs ut och åren efter följde en lång rad sublima album samt en mängd duetter med världsstjärnor som Andrea Bocelli, Eros Ramazotti, Placido Domingo, Sarah Brightman och Cliff Richard. Han kommer till Skandinavien i februari 2018 med en konsert fylld av de största hitsen från de många utgivna albumen samt sånger från det nyutgivna albumet ”Comeback”. Det är en samling av hans största hits från ”Helmut Lotti go Classic” – ”Out Of Africa” ”Helmut Lotti – My Tribute To The King” med flera. Publiken kan se framemot en 2 timmar lång konsert tillsammans med en 22-mans orkester och Helmut Lotti på full volym som med glädje har återvänt till sina svenska och skandinaviska fans. Arrangörer: Julius Production & Sangré Event Lokal: Lisebergshallen
Biljetter/Info

Bild på evenemang En Musikalisk Upplevelse i Luleå med Ken Ring på Kulturens Hus - Lilla Salen i Luleå. Hip-hop - Musik
mars
03
kl: 20:00
Luleå, Kulturens Hus - Lilla Salen,

På min senaste turné hände nått inuti mig. Jag gick igenom något jag aldrig hade gjort förut, det var mitt livs absolut starkaste musikaliska resa. Det var verkligen med en speciell känsla jag klev upp på scenen när jag åkte runt i vintras på min akustiska turné. Den mäktiga känslan av en helt slutsåld konserthall kröp in på mig och jag blev helt tagen. Helt plötsligt spelade mina texter en roll. Jag insåg kanske det jag undrat mest över genom hela min karriär. Och det var om ni verkligen lyssnade och förstod det jag försökte säga. Ni bemötte mig med den största kärleken en artist kan få. Och historierna ni delade med mig rörde verkligen mitt hjärta. Och ni fick mig att inse att min musik faktiskt är viktig för många av er. Den är en del av samhället och många livsöden där ute. Och i dagens samhälle kanske den är viktigare än någonsin. Budskapet. Därför har jag nu bestämt mig för att själv arrangera den största turnén i mitt liv. Jag vill sätta ihop en uppsättning som ger utrymme för mig att verkligen tömma mig och ge er exakt det som behövs just nu. Kärlek, respekt och en stund att få rannsaka sig själv. Både ni och jag. Så i samband med att jag nu börjar inspelningen av mitt andra Akustiska album som kommer heta ”Musiken” så har jag tillsammans med Orlando John nu nöjet att presentera en Sverigeturné från norr till söder. Arr: Masa Music Längd: ca 1h, ingen paus
Biljetter/Info

Bild på evenemang SVANSJÖN - MED RYSKA NATIONALBALETTEN FRÅN MOSKVA på Karlstad Ccc i Karlstad. Balett - Dans
januari
29
kl: 19:30
Karlstad, Karlstad Ccc,

Den ryska nationalbaletten från Moskva presenterar den berömda klassiska baletten Svansjön. Upplev den fantastiskt vackra musiken av Pjotr Tjajkovskij. Orkestern Simphony Orchestra of the state Academic Bolshoi teatre of Russia. Upplev klassisk balett när den är som bäst. Överdådiga kostymer och tekniskt avancerad koreografi. Den ryska nationalbalettens stjärnsolister kommer från Bolsjojteaterns scen och deras världsomfattande turné har skapat stor framgång över hela världen. Handlingen i Svansjön kretsar kring en prins vid namn Siegfried som förälskar sig i en vacker svan. Vad prinsen inte vet är att svanen egentligen är en förtrollad prinsessa vid namn Odette. Boven i dramat är Rothbart, som en gång kidnappade och förtrollade Odette. I originalversionen slutar baletten med att Siegfried besegrar Rothbart genom att bryta en av hans vingar. Rothbart dör, förtrollningen bryts och Odette övergår i mänsklig form och förenas med Siegfried. Längd: 2h20min - inkl. paus
Biljetter/Info

Bild på evenemang Faktumgalan på Göteborgs Stadsteater i Göteborg. Teater Gala - Övrigt
mars
07
kl: 19:00
Göteborg, Göteborgs Stadsteater, Götaplatsen

Välkommen till Faktumgalan! I Sverige görs det mycket gott i kampen mot hemlöshet och socialt utanförskap. Många av de goda insatserna görs dock i det tysta och för att premiera dessa arrangerade Faktum sin första Faktumgala i februari 2014. Faktumgalan är sedan dess årligen återkommande och den här gången hålls galan på Stadsteatern! Sju viktiga priser delas ut, artister uppträder och det bjuds på fina överraskningar. En glittrande och varm festkväll där alla är välkomna! Vinnarna utses av en namnkunnig jury. Ordförande är Faktums chefredaktör Sarah Britz. På galan 2018 kommer det delas ut så mycket som 500 000 kronor! Och du kan vara med och bestämma! Gå till faktum.se/gala för att nominera den person eller organisation som du tycker är värd att uppmärksammas. Under kvällen lyfter vi även upp många starka berättelser om människor som försöker hanka sig fram i den värld vi lever i. Nytt för i år är att förutom Peter Apelgren så kommer komikern Petrina Solange leda galan. Allt överskott går till Faktums verksamhet för att ge personer i hemlöshet och socialt utanförskap ett arbete. Välkommen! Galan är ca 2.15 inkl paus Lokal: Stora Scen
Biljetter/Info

Bild på evenemang Pernilla Wahlgren - Kort, Glad Och Tacksam på Rival i Stockholm. Teater Show - Musik
februari
01
kl: 19:30
Stockholm, Rival, Mariatorget 3

Pernilla Wahlgren summerar 40 år på scen och 50 år på jorden i en storslagen humorföreställning våren 2018! Hon har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkan i Melodifestivalen, populära blogg och podcast, storslagna musikaler, TV-program och barnteatrar, för att inte glömma hennes fem studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna dokusåpan Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow. ”Bättre sent än aldrig” – säger Pernilla själv. (som är känd för att alltid komma sent själv) Tillsammans med regissören Rikard Bergqvist och en drömensemble bestående av Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund & Måns Nathanaelson gör Pernilla föreställningen Kort, glad och tacksam   Det kommer att bli en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Arrangör: Lifeline Lokal: RivalPernilla Wahlgren


Biljetter/Info
Bild på evenemang FOO FIGHTERS- CONCRETE AND GOLD WORLD TOUR 2018 på Ullevi i Göteborg. Rock - Musik
juni
05
kl: 19:00
Göteborg, Ullevi,

Med nya världssuccéalbumet ”Concrete and Gold” återvänder Foo Fighters till Ullevi under sin världsturné nästan på dagen tre år senare. Lika mycket som vi hoppas på inga brutna ben denna gång, lika säkra är vi på att även denna konsert kommer gå till historien. Nu är det klart att inga mindre än svenska GOAT och engelska Frank Carter & The Rattlesnakes inleder kvällen. Den 15 september släppte Foo Fighters sitt nionde studioalbum, ”Concrete and Gold””. Med mer än 25 miljoner sålda album och 11 Grammy Awards finns det ingen tvekan om att Foo Fighters är ett av världens största rockband – ett epitet de gång på gång lever upp till med sina maxade och energiska maratonspelningar. Vi ses i Göteborg i sommar! För bokning av rullstolsplats - kontakta Ticketmaster Call center telefon nummer 0771-70 70 70 Åldersgräns 13 år pga särskilda ljudvolymsbestämmelser Max 4 st biljetter per kund
Biljetter/Info

Bild på evenemang Sjung Gospel 2018 på Stockholms Konserthus i Stockholm. - Övrigt
januari
20
kl: 08:00
Stockholm, Stockholms Konserthus, Hötorget 8

- OBS! Anmälan är nu stängd - Den 20 januari 2018 är det återigen dags för Gospelverkstadens evenemang - Sjung Gospel! Nu kan du anmäla dig till denna dag och ta chansen att vara en del av vår Mass Choir!  Sjung Gospel är ett årligt återkommande evenemang där Gospelentusiaster från hela Sverige samlas för att få sjunga, inspireras och lyssna till Gospelmusiken.  Gästinstruktörer - Patrice E Turner, Harlem New York, Gerald T. Smith, Washington DC. Förberedelse - inför Sjung Gospel skickar vi ut förberedelse-material i form av ett nothäfte och stäminspelningar. Ingen förkunskap krävs och du behöver inte kunna läsa noter. Stäminspelningarna gör det enkelt att även på egen hand öva in låtarna. Inspelningarna har dessutom fullt komp vilket gör det kul att sjunga med till samt att lyssna på många gånger! Genomförande av dagen - dagen börjar klockan 09.00 då Konserthuset fylls med sångare som placeras utifrån stämma. Att som bas, tenor, alt och sopran hamna tillsammans med många andra är både inspirerande och utvecklande! Under dagen förfinar vi de förberedda sångerna med olika instruktörer. Ofta tillkommer någon enkel sång på plats. Det blir en ordentlig lunchpaus där sångarna lämnar Konserthuset och äter sig mätta. På eftermiddagen är det sedan dags för ett genomdrag av alla sånger. Efter en kortare paus blir det sedan Konsert! Konserten - Mass Choir är indelad i två grupper där ena står på scen och den andra gruppen står på första balkong och omringar publiken på parkett. I pausen skiftar grupperna. Gästartisterna, de amerikanska gästinstruktörerna och Gospelverkstadens band bjuder tillsammans med Mass Choir på en mäktig Gospelkonsert!!!
Biljetter/Info

Bild på evenemang POPCIRKUS på Park Lane i Göteborg. Rock - Musik
januari
19
kl: 18:30
Göteborg, Park Lane,

POPCIRKUS En festkväll genom popmusikens historia. Möt pophistoriens största hjältar, stjärnor och artister samlade på en och samma scen insvepta i en glittrande cirkuskostym. Våra artister och husband välkomnar er till en helkväll men mat, dryck och service i toppklass på Göteborgs roligaste krogshow. Popcirkus spelas i Park Lanes anrika lokaler mitt på Avenyn i Göteborg. Följ med på en resa genom musikhistorien där vi levererar färgstarka tolkningar av hits från de största popstjärnorna - från 60-talet till idag. Klassiska listettor från Beatles, Michael Jackson och ABBA utmanas av nutidens starkast lysande stjärnor som Lady Gaga, Britney Spears och Justin Timberlake. Självklart bjuder vi generöst även från den svenska popeliten med låtar från Danny, Orup, Zara Larsson och många fler. Köksmästaren har tillsammans med sitt team skapat en speciellt utvald trerätters meny med säsongens råvaror. Popcirkus är det utmärkta valet för er som skall fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest med företaget.
Biljetter/Info

Bild på evenemang Angels In America på Dramaten, Elverket i Stockholm. Teater Teater - Övrigt
februari
01
kl: 19:00
Stockholm, Dramaten, Elverket, Linnégatan 69

Lokal: Elverket
Biljetter/Info

Bild på evenemang 4 Prices Numbered på Nordisk Film i Malmö. Sport Gästspel - Övrigt
februari
06
kl: 14:00
Malmö, Nordisk Film, Eric Perssons väg 31

Lokal: COI test
Biljetter/Info

Bild på evenemang Diggiloo 2018 på Malmö Arena i Malmö. Rock - Musik
juli
04
kl: 19:00
Malmö, Malmö Arena,

Malmö Arena Onsdag 4 juli 2018 Kl 19:00 DIGGILOO Sommarens härligaste show är tillbaka! Det blir en helkväll med tre timmar sprängfyllda av nya hits och gamla klassiker, humor och massa skratt, värme och otroligt mycket kärlek. Allt till en vacker solnedgång när sommaren är som allra, allra bäst. På scenen ser vi David Lindgren, Charlotte Perrelli, Ola Salo, Tommy Nilsson, Mariette, Kamferdrops, Mendez, Ida Redig, Christer Björkman och komikern Marika Carlsson. Självklart ackompanjerade av stort band, dansare och kör. Efter 15 år och med över 1,5 miljoner besökare har Diggiloo blivit en sommartradition att räkna med. Vi har gjort oss redo för att återigen försöka överträffa oss själva och det enda som saknas just nu är du. Så värm upp sångrösten och ta på dig dansskorna så lovar vi att ta med dig på en kväll du sent kommer glömma! Välkommen till Sveriges största sommarturné och semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses! Biljetter på parkett rad 1-16 inkluderar program som erhålles på föreställningsdagen. Barnpris gäller upp till 14 år och finns på parkett rad 17-28 samt läktare Läs mer på www.diggiloo.com Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000 samt hos Biljettombud Endast direktbetalning. Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert. Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering
Biljetter/Info

Bild på evenemang Norma på GöteborgsOperan i Göteborg. Musik Opera - Opera
januari
20
kl: 18:00
Göteborg, GöteborgsOperan, Christina Nilssons Gata

NORMA Opera av Bellini En härskarinna lika kärv och skön som månen. Prästinnan Normas dilemma är allas vårt dilemma: Vad är viktigast i en kaotisk tid av nationalism och religiösa strider? Plikten eller passionen, vi själva eller dem vi älskar? På italienska heter ”vacker sång” bel canto, ett begrepp som har gett namn åt en hel operastil. Kronan bland bel canto-operorna är Norma – ett tragiskt triangeldrama vävt av sensuell och underskön musik, som arian Casta diva. För Bellini stod sången och de långa melodibågarna i centrum. Den magnifika titelrollen rymmer allt från dramatiska utbrott till eteriskt ljuva linjer och virtuos koloratur. Stolt presenterar vi Norma med husets egna solister i alla roller. Vi följer kompositörens intentioner med en mörkare sopran som Norma: Katarina Karnéus, medan hennes rival, den unga Adalgisa, får sjungas av en hög ljus sopran: Ida Falk Winland. Husets ledande tenor Tomas Lind gestaltar den svekfulle romaren Pollione. Dirigenten Giancarlo Andretta har bel cantons hemlighet i blodet. Han är en återkommande och efterlängtad gäst, senast i Verdis La traviata. Med Norma (urpremiär på La Scala 1831) bryts ett märkligt mönster: detta är den första sceniska uppsättningen av en Bellini-opera i Göteborg sedan 1800-talet. Den drabbande produktionen kommer från Théâtre des Champs-Élysées i Paris.   Opera i två akter av VINCENZO BELLINI (1801-1835). Libretto FELICE ROMANI efter Alexandre Soumets drama.   Dirigent GIANCARLO ANDRETTA Regi och scenografi STÉPHANE BRAUNSCHWEIG Kostymdesign THIBAULT VANCRAENENBROECK Ljusdesign MARION HEWLETT Koreografi JOHANNE SAUNIER Lokal: Stora Scenen
Biljetter/Info

Bild på evenemang Glenn miller Orchestra 21/4 på Sundspärlan i Helsingborg. - Dans
april
21
kl: 17:00
Helsingborg, Sundspärlan, Fältarpsvägen 60

The world famous Glenn Miller Orchestra. Directed by Jan Slottenäs. Restaurangen öppnar kl. 19.00Glenn Miller Orchestra


Biljetter/Info
Bild på evenemang 2 rätters meny inkl kaffe & kaka 415 kr på Upsell Malmö Arena i Malmö. Stand-up - Övrigt
februari
03
kl: 17:00
Malmö, Upsell Malmö Arena,

Starta kvällen med en tvårättersmeny i Restaurang Palissad, Arenagatan 13 Förrätt Varmrätt Kaffe & kaka Garderob exkl dryck
Biljetter/Info

Bild på evenemang The Mystical Power of Shaolin Kung Fu på Skandiascenen, Cirkus Djurgården i Stockholm. Rock - Musik
april
07
kl: 19:00
Stockholm, Skandiascenen, Cirkus Djurgården,

The mystical power of Shaolin Kung Fu Presenterar en familjeshow full av superlativ, en resa till den mystiska världen av Zen och en parad av de mest spektakulära övningarna. En show för både unga och gamla som inte får missas! Föreställningen är baserad på 1500 år gamla traditioner inom Zen Buddhism konsten och vilken i sin tur är kända för att kombinera den kroppsliga styrkan och smidigheten, som känns igen från traditionell kinesisk kampsport, med historieberättande musik och scenkonst efter västerländska principer. Allt från Tai Chi Kung Fu till Qi Gong kommer att visas av 20 munkar, mästare och elever från Shaolin-templet. Från år 1995 till 2010 har Shaolin munkarna uppträtt på 5 olika kontinenter med mer än 3.5 miljoner besökare och gästat tv-program såsom David Letterman och Jay Leno i USA. Nu åter i Sverige gör de en turné och besöker 3 orter – Malmö live 6 april, Stockholm cirkus 7 april och Göteborgs konserthus 8 april. Föreställningens längd: 2 timmar inkl paus Åldersgräns: Barn under 15 år endast i målsmans sällskap
Biljetter/Info

Bild på evenemang Così fan tutte - repris från Metropolitan på Kino i Lund. Film - Övrigt
april
09
kl: 18:00
Lund, Kino,

Repris från Metropolitan Phelim McDermott återvänder till Met för att sätta upp Mozarts komediklassiker, här förflyttad till nöjesparkernas Coney Island på 1950-talet. Amanda Majeski gör rollen som Fiordiligi, Serena Malfi som hennes syster Dorabella och Tony Award-vinnaren Kelli O’Hara som deras riviga jungfru Despina. Ben Bliss och Adam Plachetka gör rollerna som systrarnas fästmän och Christopher Maltman som den cyniske Don Alfonso. Così fan tutte är en samproduktion med English National Opera. Medverkande: Amanda Majeski, Serena Malfi, Kelli O’Hara, Ben Bliss Beräknad längd: 236 min, visas med paus Textning: svenska Visas i samarbete med Folkets Hus och Parker.
Biljetter/Info

Bild på evenemang Bröllopsfeber - Malmö 3/2–4/2 på Slagthuset i Malmö. - Övrigt
februari
03
kl: 09:00
Malmö, Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A

Nu är det återigen dags för Sveriges största bröllopsmässa BRÖLLOPSFEBER. Nu är det dags för Skånes vackra, stora och oerhört populära bröllopsmässa på Slagthuset i Malmö. Mässan slår upp portarna till årets stora bröllopshändelse den 3-4 Februari 2018. Vi har samlat det mesta och det bästa ur alla branscher, för alla smaker och alla budgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber. Lyxa till det, ta med din partner och dina vänner och hitta allt du behöver till bröllopet! Du kommer att hitta det senaste inom alla trender och få inspiration och idéer som du kanske inte har tänkt på, samt massor av mässerbjudanden. Att gå på mässa är det bästa sättet att få ett bra grepp om bröllopsplaneringen! Mässan är öppen 10-17 på lördagen och 11-16 på söndagen. Din biljett gäller för båda dagarna. HÄR PÅ TICKSTER KAN DU KÖPA EXTRA BILLIGA BILJETTER. DU FÅR DÅ DESSUTOM INTRÄDET FÖR ANDRA DAGEN PÅ KÖPET! INTE NOG MED DET! NÄR DU KÖPER BILJETT HÄR, SÅ BJUDER BRÖLLOPSFEBER & BIRKA CRUISES DIG DESSUTOM PÅ EN ROMANTISK KRYSSNING VÄRDE 1200KR! (OBS! BEGRÄNSAT ANTAL KRYSSNINGAR FINNS, SÅ BOKA NU) När du har köpt din biljett till BRÖLLOPSFEBER, kommer du att få en KOD för din kryssning som mejlas med biljetterna till mässan, som du sedan kan använda för att boka din kryssning på Birka Cruises. Kryssningen kan du nyttja när du vill, det behöver inte vara i samband med mässan. Du får en kryssning oavsett vilket biljett-typ du väljer och du får en kryssning även om du köper rabatterade mässbiljetter). VAD VÄNTAR DU PÅ? :-) Passa på nu, innan dessa begränsade biljetter tar slut! Allt om mässan hittar du redan nu på www.brollopsfeber.se Bröllopsfeber är även en app som du gratis laddar ned på appstore och i google play, späckad med erbjudanden!
Biljetter/Info

Bild på evenemang Karsten Torebjer - Miraklet från Jylland SLUTSÅLT på Draken i Göteborg. - Show
mars
17
kl: 15:00
Göteborg, Draken, Heurlins Plats 15

NY DÖDSROLIG HUMORSHOW! Karsten Torebjer – Psychic medium är äntligen tillbaka! (från den andra sidan eller Kumlaanstalten är dock oklart.) Efter en bejublad och helt utsåld turné är nu Karsten Torebjer äntligen tillbaka med en helt ny show. KARSTEN TOREBJER – MIRAKLET FRÅN JYLLAND. Följ med in i Karsten Torebjers värld och få svar på frågor som: - Det läskiga ljudet, är det ett spöke eller bara morfar som andas genom näsan? - Är du besatt eller bakis? - Hör du röster på riktigt eller är det slut på din medicin? Under 75 dödsroliga minuter kommer Karsten Torebjer, återigen, försöka bevisa att han är ett äkta medium. Han kommer sväva med nästan inga hjälpmedel alls, typ läsa publikens tankar och göra allt för att lista ut koden till ditt bankomatkort. Karsten kommer även ha med sig husbandet SPÖKORKESTERN bestående av bl.a. Gustav Vasa på trummor och hunden Lassie på keyboard. Missa inte KARSTEN TOREBJER – MIRAKLET FRÅN JYLLAND. En NY dödsrolig humorshow. Spellängd: ca 75 min utan paus Åldersgräns: 13 årKarsten Torebjer


Biljetter/Info
Bild på evenemang Marcus & Martinus - Moments Tour på Saab Arena i Linköping. Rock - Musik
februari
18
kl: 19:00
Linköping, Saab Arena,

Supertvillingarna kommer till Linköping och Saab Arena den 18 februari. Sedan tidigare är två konserter släppta i Sverige på Ericson Globe. Nu är det klart att Marcus & Martinus gör ytterligare ett exklusivt stopp i Sverige - i Linköping och Saab Arena söndagen den 18 februari. Moments Tour – 18 februari Saab Arena Biljetterna släpps fredag 24 november klockan 10:00 via ticketmaster.se. Över 400 miljoner streams mellan Spotify och iTunes, 380 miljoner views på YouTube och 1,1 miljoner följare på Instagram talar sitt tydliga språk. I början av november släpptes nya singeln ”One Flight Away” som klättrar snabbt på listorna. I september släpptes singeln ”Make You Belive In Love” som är producerad av Red One (Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj och Jennifer Lopez). I februari återvänder Marcus och Martinus till sina fans med nytt låtmaterial och massa nya erfarenheter i bagaget. MOMENTS TOUR - som även kommer till Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike och Schweiz når Linköping den 18 februari. Förra turnén Together Tour var en stor succé med över 500 000 besökare. Peppen inför nya turnén är enorm och vi ser fram emot en storslagen och energifylld show på Saab Arena med Skandinaviens största popfenomen. Insläpp kl 17:00 Längd Lokal Saab Arena 12 år i Golden Circle, övringt ingen åldersgräns Rullstolsplatser bokas hos Visit Linköping & Co 013-190 00 00 För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.visitlinkoping.seMARCUS & MARTINUS


Biljetter/Info
Bild på evenemang The Sound of Music på Intiman i Stockholm. - Musikal
februari
09
kl: 17:00
Stockholm, Intiman, Odengatan 81

Efter vår senaste succé med familjeföreställningen Peter Pan presentera vi nu stolt Intimans nya familjemusikal – THE SOUND OF MUSIC! En av musikalvärldens allra största succéer. The Sound of Music är en sann berättelse om den glada, älskvärda och nyfikna guvernanten Maria som totalt förändrar livet för Georg von Trapp och hans 7 barn genom att bland annat föra in musik och glädje i deras vardag igen. Musikalen utspelar sig i 1930-talets Österrike innan nazisternas intåg. Österrikiska Maria vill bli nunna men passar inte in i klosterlivet. Maria får därför uppdraget att vara guvernant till barnen von Trapp. Musiken i musikalen berör människor i alla åldrar och bjuder på några av de mest minnesvärda sånger som någonsin har framförts på en musikalscen, till exempel ’My Favourite Things’, ’Do-Re-Mi’, ’Edelweiss’, ’Climb Ev’ry Mountain’, ’Sixteen Going on Seventeen’, ’The Lonely Goatherd’ och naturligtvis den storslagna titellåten ’The Sound of Music’. The Sound of Music är en glädjefylld kärlekshistoria, kantad av spänning och härlig musik. En förtrollande upplevelse för hela familjen. Varmt välkomna till oss på Intiman! Regi: Kålle Gunnarsson Musik och text är skriven av Richard Rodgers och Oscar Hammerstein II Svensk översättning: Erik Fägerborn ”THE SOUND OF MUSIC” MUSIC BY RICHARD RODGERS LYRICS BY OSCAR HAMMERSTEIN II. BOOK BY HOWARD LINDSAY AND RUSSEL CROUSE. SUGGESTED BY ”THE TRAPP FAMILY SINGERS” BY MARIA AUGUSTA TRAPP. PRESENTED THROUGH SPECIAL ARRANGEMENT WITH R&H THEATRICALS EUROPE
Biljetter/Info

Bild på evenemang Onkel Kånkel Lever - En Hyllning Till Könsrock på Kraken Stockholm i Stockholm. Könsrock - Festival
februari
24
kl: 18:30
Stockholm, Kraken Stockholm, Rökerigatan 1D

Hjärtligt välkommen till en historisk och omoget rolig helkväll med könsrock, könspop, könsvisor och annat snusk: ONKEL KÅNKEL LEVER - EN HYLLNING TILL KÖNSROCK BILJETTER Köp biljetter här: https://www.keyflow.com/events/49337/stockholm/kraken-sthlm/onkel-kankel-lever INSLÄPP KL 18.30 Kom i tid, för du vill inte missa en enda sekund! ARTISTER OCH TIDER 19.30 Ånkel Bäver 20.30 (C)CCPn Unlimited 21.30 Finn Zetterholm 22.30 Pung Floyd 23.30 The Errols 00.30 Vrävarna KVÄLLENS VÄRD: Conny Mejsel DJ: Klubb Röv - - - - - - - - - - - - - - - ARTISTER - - - - - - - - - - - - - - - VRÄVARNA Bandets drygt 30-åriga rutin är ett musikaliskt betongfundament som kryddas med härligt pubertala och skojfriskt perversa texter om vröv, kuk, djursex och bögar. - När vi gjorde Runka med kondom för drygt 20 år sedan var onani fortfarande tabubelagt, numera finns det i var och varannan tidning. Och allt vi sjunger om existerar ju faktiskt – det är inget som vi har hittat på, säger VRÄVARNA. VRÄVARNA har släppt en stort antal kassetter och cd-skivor, samt medverkat på åtskilliga samlingsskivor. Sedan starten 1984 har de spelat på en mängd ställen i Sverige - utom i Stockholm. Men nu är det dags! Spotify: https://open.spotify.com/artist/4tAyVktsUJLRkcV3LxIz2Y Facebook: https://www.facebook.com/vravarna/ Webb: http://www.vravarna.se/ - - - - - - FINN ZETTERHOLM En sann könsmusikpionjär som 1977 gav tillsammans med Bengt Sändh ut skivan Folklår – våra allra fulaste visor, med fantastiska hits såsom Rullan går på G. Bohmans vind, In kommer far och Mitt i fittan växer inga hår. Dessa gamla drängkammarvisor gjorde skandal i det svenska folkhemmet och Folklår förbjöds i många sammanhang. Idag räknas skivan till klassikerna. FINN ZETTERHOLM har turnerat landet runt sedan 1966, uppträtt på tusentals scener, gjort mängder av TV-och radioprogram, samt gett ut ett 20-tal skivor. Finn har också skrivit kabaréer, teaterpjäser, barnböcker och mycket annat. Spotify: https://open.spotify.com/artist/1JiIHbIfdgbK2iusPjZmih Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/Finn_Zetterholm Webb: https://www.finnzetterholm.com/biografi - - - - - - THE ERROLS - In the name of Eddie Meduza Ett av Sveriges främsta Eddie Meduza-tribute-band. THE ERROLS bjuder på en dynamisk mix ur Eddie Meduzas digra repertoar - allt ifrån seriösa låtar till mindre rumsrena, klassiska slagdängor som Glasögonorm, Kuken står på Mats Olsson och Mera Brännvin. THE ERROLS har genom året spelat på allt från privatfester och raggarträffar till rockkryssningar och småklubbar. Bered dig på en svettig nära-Eddie-upplevelse. Foerrrrr jaevle braa! Spotify: https://open.spotify.com/artist/7FqbyDSg4ZYlXVRCAooNdf Facebook: https://www.facebook.com/theerrols/ Webb: http://the.errols.se/ - - - - - - PUNG FLOYD Inspirerade af de stora skaparna som Povel Ramel, Owe Thörnquist, Onkel Kånkel och Lasse Stefanz har PUNG FLOYD hittat sin plats på Tellus. När PUNG FLOYD spelar är det raka bananer som gäller. Klassisk könsrock som får det att pingla i bröstet av välbehag. PUNG FLOYD tar över där Onkel Kånkel slutade. Debutalbumet Pung Floyd’s veneriska värld spelades in i en källarlokal doftande af glidmedel och diverse kroppsvätskor. Mixades af Krets-Kurt på en guppande båt och mastrades af Ingvar Lid på en toalett. Precis som det ska vara. Denna spelning är PUNG FLOYDs scendebut. Gib gib på er, era slan! Spotify: https://open.spotify.com/artist/4lP0eyS7ASGxhNmXh4HmPg Facebook: https://www.facebook.com/Pung-Floyd-187064668465113/ - - - - - - (C)CCPn Unlimited De är sprungna ur Kånkelkören från sista turnén med Onkel Kånkel. (C)CCPn Unlimited är Sexpistolstanten, Tommy Stil och XXX på väg mot sitt mål: World Domination. Med klass, stil och finess framför (C)CCPn Unlimited egna obarmhärtigt älskvärda könshits och kompletterar kanske med en och annan klasslös Kånkel-hit. Musik: http://konsrock.tjockfet.se/html/musik/tjejkonisar_-_cccpn.html - - - - - - ÅNKEL BÄVER De är oseriösa, barnsliga och syndfulla kretiner med oklar bakgrund. Rykten om en överfylld bajamaja, där någon dragit en stilla runk och lämnat säden åt sitt öde, vindlar omkring i etern. Bland avföring och sperma började fyra livsformer att utvecklas. Med deformerade anleten, förkrympta organ och en medfödd kärlek till könsrock tog de sig ut i den pryda världen för att sprida det könsevangelie den store ledaren Håkan Florå en gång hade startat. I begynnelsen var ÅNKEL BÄVER ett rent Onkel Kånkel-coverband. Men den egna poesin har spirat och nu finns hitlåtar såsom CP-Gay, Fars Pitt och Sperma Fejs. Spotify: https://open.spotify.com/artist/69W1DvGH6aTteB86dw5ZaQ Facebook: https://www.facebook.com/Onkel-Bäver-186965648006286/ - - - - - - KVÄLLENS VÄRD: CONNY MEJSEL Kvällens konferencier och andliga vägledare är han som sätter C i cojones, O i orgasm, N i näsblod, N i nekrofili och Y i yxmord! Mannen som fick spårvagnschauffören att ronka. Från Göteborg - Conny Mejsel. Facebook: https://www.facebook.com/Conny-Mejsel-271530349540207/ - - - - - - DJ: KLUBB RÖV Hela Kraken fylls av KLUBB RÖVs finkänsliga urval av ljuvliga sånger om de djupt snuskigaste ämnena. Det blir könsrock, könsvisor, snusksynth, pervometal, kuktechno, rövdansband, runkfunk - allt som du kan önska dig och lite till. Facebook: https://www.facebook.com/klubbrov - - - - - - - - - - - - - - - PARTNERS - - - - - - - - - - - - - - - GRAFIK Stort tack till Robin Grass, http://hejrobin.se/. - - - - - - MERCH-ANTS Finns på plats och säljer officiell Onkel Kånkel- och Eddie Meduza-merch. Om du inte kan vänta till den 24 februari kan du ekipera dig ståndaktigt via http://www.distbox.com/ - - - - - - KRAKEN STHLM Stor eventlokal ett stenkast från Globens tunnelbana söder om söder i Stockholm. Facebook: https://www.facebook.com/krakensthlm/ Karta: https://drive.google.com/open?id=19BX_QSPzyJdhGniNiBKG4zXgsjc&usp=sharing - - - - - - - - - - - - - - - BILJETTER - - - - - - - - - - - - - - - Köp biljetter här: https://www.keyflow.com/events/49337/stockholm/kraken-sthlm/onkel-kankel-lever
Biljetter/Info

Bild på evenemang William Spetz - Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en t på Scalateatern Karlstad i Karlstad. Övrig familj - Musik
april
20
kl: 19:00
Karlstad, Scalateatern Karlstad,

Under hösten 2016 sattes William Spetz självbiografiska föreställning ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” upp på Scalateatern i Stockholm. Föreställningen återvände i våras för en rikstäckande, utsåld och flerfaldigt hyllad turné och har nu setts av över 23.000 personer, och på stor begäran är det nu klart att en andra turnévända går av stapeln under våren 2018. Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? är en föreställning av och med William Spetz där vi får följa med honom under hans sista kväll med sin mormor Ulla. För henne berättar han om en uppväxt med pushiga gympalärare, kroppskomplex och ilandskamper. Vi möter också den prestationssjuka Lisa som måste ha betyget A i allt för att kunna sova om nätterna. Men framför allt lär vi känna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn den 6 januari 2015. Efter att ha spelats totalt 43 gånger för fler än 23.000 personer är ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” tillbaka i vår igen, och lördag den 3 februari är det återigen nypremiär på Kulturhuset i Luleå – dagen därpå är det dags för Idunteatern i Umeå och turnéavslutet blir den 22 april på Cirkus i Stockholm. - Jag ser så mycket fram emot att få dela fler kvällar med mormor och publiken. Jag kände mig inte klar med föreställningen efter den första turnén, då det bara blev roligare att spela, så när producenten Jonas frågade om jag ville åka en sväng till så sa jag ja innan han hann avsluta meningen. Nu återstår det bara att se om folk fortfarande vill komma och ta del av berättelsen. Jag hoppas det, hälsar William. Längd ca 1,5 timme - ingen paus. Ingen åldersgräns, men alla måste ha en biljett. Föreställningen presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se för nyheter, erbjudanden och tävlingar.
Biljetter/Info

Bild på evenemang Ett Dockhem Premiär på Göteborgs Stadsteater i Göteborg. Musik - Musik
april
07
kl: 18:00
Göteborg, Göteborgs Stadsteater, Götaplatsen

ETT DOCKHEM Tills döden skiljer oss åt? Nora och Torvald är ett perfekt par i allas ögon. Familjen går mot ljusare tider ? det vill säga ekonomiskt. Men under den glänsande ytan svajar det? "Tills döden skiljer oss åt ". Tar vi det på allvar eller är äktenskapet bara en ritual? Regler och tabun råder än i idag ? och det gäller att hålla fasaden uppe. Som på Ibsens tid. Med sitt fokus på kvinnans frigörelse skapade Ibsens drama debatt på sin tid. Regissören Yana Ross har flera uppskattade klassikeruppsättningar bakom sig. Vi är stolta över att kunna introducera henne för Göteborgspubliken med denna undersökning av det moderna äktenskapets minfält. Vilka är smärtpunkterna i dag? PRODUKTION Av HENRIK IBSEN Bearbetning och regi YANA ROSS Scenografi och kostym ZANE PIHLSTROM Skådespelare GIZEM ERDOGAN, JOHAN GRY, MATTIAS NORDKVIST, JESPER SÖDERBLOM, LOGI TULINIUS Ljud KARIN BLOCH-JÖRGENSEN Musik JONAS REDIG Videoprojektioner ALGIRDAS GRADAUSKAS Dramaturg LUCIA CAJCHANOVA
Biljetter/Info

Bild på evenemang Melodifestivalen 2018 final - VIP på Friends Arena i Stockholm. Musikfestival - Festival
mars
10
kl: 19:31
Stockholm, Friends Arena,

Stjärnpaketet - Sittplats inom de tre populära raderna närmast scen - Collector ticket- laminerad biljett att spara som minne av kvällen (leveranstid ca 60 dagar.) - Early Entry insläpp – var bland de första in i arenan! - Guidad visning av scenen med fototillfälle - Unik merchandisegåva speciellt framtagen för paketköpare som inte går att köpa - Signerad poster - 10% rabatterat pris vid köp av Melodifestivalens officiella merchandise på arenan - VIP-entré - 1 garderobsbiljett - Personal som tar emot er på plats Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på! Green Room-paketet - Sittplats på de eftertraktade raderna kring Green Room. Platserna är placerade 2 och 2. - Collector ticket- laminerad biljett att spara som minne av kvällen (leveranstid ca 60 dagar.) - Early Entry insläpp – var bland de första in i arenan! - 10% rabatterat pris vid köp av Melodifestivalens officiella merchandise på arenan - VIP-entré - 1 garderobsbiljett - Personal som tar emot er på plats Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!
Biljetter/Info

Bild på evenemang Frölunda-Malmö på Scandinavium i Göteborg. Ishockey - Sport
februari
28
kl: 19:00
Göteborg, Scandinavium,

Familjepaket, minst 1 vuxen o 1 barn (5-15 år) Klicka här för att köpa familjepaket Svenska hockeyligan- SHL, är den högsta nivån i ishockeyns seriespel i Sverige. Serien består av fjorton lag som spelar 52 omgångar, och sedan ett slutspel med åtta lag. 26 hemmamatcher kommer spelas i Scandinavium. Biljettsläpp till alla matcher fredag 1 september kl 09.00! Hemmapremiären i SHL spelas i Scandinavium den 16 september. Besök Frölunda Indians webshop för officiell merchandise. https://www.intersport.se/supporter/frolunda-indians/ Hemmaklack Västra Stå OBS! från 15 år del av sektion A+B. Rullstol och syntolkning: bokar via Got Event Biljett Scandinavium tel: 0771-707070 Syntolkning via webbradion placering G rad 3. Rullstol placering sektion C D G J K T i mån av plats Barn/ungdomspris: 5 tom 15 år. Rookieläktaren ENDAST för barn 7-14 år (inga vuxna alt barn över 14 år!). Ledare kommer att finnas på denna sektion. Denna säsong säljs ett häfte om 6 matcher se mer info att www.frolundaindians.com/biljetter Bortasupporter bokar via sin supporterförening. Mer information och uppdateringar besök oss på www.frolundaindians.com
Biljetter/Info

Bild på evenemang Metropolitanoperan ger Kärleksdrycken på Estrad i Södertälje. Film - Övrigt
februari
10
kl: 18:00
Södertälje, Estrad,

Estrad presenterar i samarbete med Mölnbo Folkets Hus en direktsändning från Met i New York av Donizettis ”Kärleksdrycken”. Donizettis komedipärla, där den enkla bonden Nemorino blir kär i den temperamentsfulla Adina. Till sin hjälp tar han den mystiske Doktor Dulcamara som förser Nemorino med en magisk kärleksdryck. I kulisserna lurar Adinas arrogante fästman Belcore. Dirigent: Domingo Hindoyan. Regi: Bartlett Sher. I rollerna bl a: Pretty Yende, Matthew Polenzani, Davide Luciano och Ildebrando D’Arcangelo. www.livepabio.se Svensk text. Ca 3 tim inkl paus.
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓
Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter