kl: 16:00

Babben Möter Fristorp - Ett Möte I Musikens Och Humorns Tecken

AlströmerteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bemBABBEN/em/b MÖTER bemFRISTORP/em/b – ett musikaliskt och humoristiskt möte

Göran Fristorp och Babben Larsson bjuder på ett unikt möte tillsammans med pianisten Hansa Berg. Det blir en härlig blandning med personliga musikaliska favoriter, stämsång och humor.

Babben och Göran inledde sitt samarbete för tre år sedan. Då kände de inte varandra men båda hade beundrat den andre, lite på avstånd. Tillsammans satte de ihop en föreställning som rymmer såväl Evert Taube som amerikanskt 70-tal, stand up-comedy och sit down-tragedy. Det blev succé direkt med fullsatta hus och fina recensioner. emBabben och Fristorp glänste i Virserum/em, skrev Barometern, emOlika men på samma våglängd/em, skrev Gotlands Tidningar och emRoligt mellansnack och samstämmiga artister/em, skrev BLT.

2020, när Göran Fristorp firar 50 år som artist, tar Göran och Babben sitt samarbete vidare, den här gången på en rikstäckande turné.

- Göran sjunger fantastiskt och spelar gitarr i världsklass. Han är bra på riktigt. Det är så roligt att vi samarbetar och jag är mäkta stolt över den här konserten vi skapat tillsammans, säger Babben Larsson.

-Jag har alltid gillat Babbens humor. Hon lyckas som få andra av hennes kollegor hålla en stadigt hög nivå på det hon säger och gör. Men vad färre känner till är att hon dessutom har en fantastiskt sångröst, säger Göran Fristorp


GÖRAN FRISTORP FIRAR 50 ÅR SOM ARTIST 2020.
a href=https://www.gyllenepromotion.se/ target=_blankwww.gyllenepromotion.se/a

Längd: ca 2 timmar inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-01 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: