Menu

Batra & Robin, Alströmerteatern

Alingsås

Alströmerteatern
lördag, 20 februari 2016 kl:19:30

Nu fortsätter standup-turnen Batra & Robin.

I vår fortsätter David Batra och Robin Paulsson sin turne med den gemensamma föreställningen Batra & Robin. Komikerduons show är enligt Arbetarbladet ett vackert, komiskt hantverk som får publiken att tjuta och spruta skrattårar och den har spelats för fulla hus under tre säsonger.

Två av Sveriges största komiker har i Batra & Robin slagit sina kloka huvuden ihop och gett sig ut på gemensam turne med en renodlad humorföreställning. Den är helt befriad från djupare budskap och har istället full fokus på att få publiken att skratta.

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker med över 1000 föreställningar och utmärkelsen Årets manliga komiker i bagaget. Han turnerade under tre säsonger med sin hyllade soloföreställning Det här var ju tråkigt, har gjort stor succe med Kvarteret Skatan och spelade i våras huvudrollen i Svarte Orm på Intiman. I somras gjorde han dessutom ett uppmärksammat Sommar i P om mobbning.

Robin Paulsson har stått på standup-scenenen i snart 15 år och utsetts till både Roligast i skåne och Årets nykomling. Han har länge varit Sveriges ledande talkshowstjärna med det egna programmet Robins som får nypremiär senare i höst, och har dessutom programlett shower som Melodifestivalen och Svenska Idrottsgalan.

Längd: 90 minuter utan paus.

Åldersgärns: 13 år

Handikapp-plats bokas direkt på Alingsås Turistbyrå tfn 0322-61 62 00. 1 ledsagare gratis.

www.batrarobin.se

Datum / Tid

lördag, 20 februari 2016 kl: 19:30

Plats

Alingsås, Alströmerteatern

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

440kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad