Menu

Hearts & Colors, Linnea Henriksson & Tjuvjakt Sommaronsdagar 28 juni

Alingsås

Åmanska Parken
onsdag, 28 juni 2017 kl:19:00

Hearts & Colors, Linnea Henriksson och Tjuvjakt
Sommaronsdagar 28 juni i Alingsås
Åmanska Parken, Bryggaregatan 2

Hearts & Colors är duon som gjort viral succé med sina tolkningar av artister som bl.a. Ed Sheeran, Owl City och One Direction. Utöver deras frammarsch på sociala medier har de sammanlagt spelats över 100 miljoner gånger på Spotify, där enbart deras singel ”Lighthouse” har över 65 miljoner streams.

Bara dryga året efter succédebuten ”Till mina älskade och älskare” – som lyckades med den svåra bedriften att lägga beslag både på förstaplatsen på Spotifys albumlista och ge Linnea Henriksson priset ”Årets Artist” på P3 Guld – släppte Linnea Henriksson uppföljaren ”Du söker bråk, jag kräver dans”. Den 13 januari 2017 släpptes nya singeln ”Säga mig”.

Hiphop-kollektivet Tjuvjakt har efter succén med debutalbumet Välkommen till Mångata under 2016 bemötts av en allt större och bredare publik på festivaler och klubbar runt om i landet.
Deras hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt. Detta, i kombination med sköna beats och en allestädes närvarande humor, gör dem till en frisk fläkt i svenskt musikliv.


Under tre härliga sommarkvällar så kommer Åmanska parken fyllas och förvandlas till en mötesplats för musik, gemenskap och umgänge.

Datum för Sommaronsdagar
21/6 - Mustasch
5/7 - Magnus Carlson


Pris: 99 kr ordinarie, barn 0-3 år gratis
Paket: Alla tre Sommaronsdagar 250 kr (bokas hos Alingsås Turistbyrå, Callcenter 077-170 70 70 eller andra Ticketmasterombud)


Insläpp klockan 18.00 och artisterna börjar spela från 19.00.


Mer information: Rullstolsplats (en ledsagare går gratis) och barn 0-3 år bokas endast hos Alingsås Turistbyrå 0322-616200

www.kafestaden.se

Datum / Tid

onsdag, 28 juni 2017 kl: 19:00

Plats

Alingsås, Åmanska Parken

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

99kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad