Menu

Ale Möller Trio Gör Två Konserter I Alingsås!

Alingsås

Christinae Kyrka
söndag, 26 juli 2015 kl:18:00

Tid: kl. 18 och kl. 20

Ale Möller Trio består av tre giganter inom den svenska folkmusikeliten som när de spelar tillsammans blandar allt från Slängpolska till The Beatles. Den 26 juli får Alingsås chansen att se folkmusik i sitt esse när Ale Möller Trio gästar Christinae Kyrka i Alingsås.

Ale Möller är en musiker av helt egen art. Hur många instrument han kan spela går inte att räkna på kroppens alla fingrar och tår. Få musiker har haft så stor inverkan på dagens folkmusikscen som herr Möller och bland de senaste årens samarbeten märks Timbuktu & Damn, Bohuslän Big Band och Polarprisvinnaren Youssou NDour för att nämna några. Pianisten Mats Öberg är en av landets främsta improvisationsmusiker och kan som få spela vad helst som faller honom in.
När dessa två möter slagverkaren och multiinstrumentalisten Olle Linder skapas en lekfullhet och musikalisk nyfikenhet som smittar av sig på publiken. Trion bildades under några sporadiska sommarspelningar 2012. Detta gav mersmak och bandet turnerar nu land och rike runt.

Den 26 juli kommer alltså denna unika trio till Alingsås och Christinae Kyrka.

Datum / Tid

söndag, 26 juli 2015 kl: 18:00

Plats

Alingsås, Christinae Kyrka

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad