Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Johan Glans - World Tour Of The World

Estrad AlingsåsDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Johan Glans - World Tour Of The World
Estrad Alingsås, Bryggaregatan 2

“En fullsatt teatersalong skrattar så tårarna rinner. Oavbrutet.” - Aftonbladet (Betyg 5 av 5)

I höst återvänder den mångfaldigt prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen med en ny föreställning. ”World Tour of the World” är en uppföljare till de tidigare succéerna World Tour of Skåne” och World Tour of Skandinavien”. Johan Glans bjuder publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material.

Varmt Välkomna till Estrad Alingsås!


Pris: 470 kr

Längd: 90 minuter (utan paus)

Ledsgare Gratis: Ja


Arrangör: CS Nöje

Hemsida: www.johanglansworldtour.se


Alingsås Turistbyrå
Bryggaregatan 2
441 81 Alingsås

0322 - 61 62 00
turistbyran@alingsas.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-01-28 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Johan Glans

Johan Glans, Hur gör man drömmen sann? på Spotify

Musikalen - Livet är en schlager

Hur gör man drömmen sann?

Johan Glans, Skåningar och stockholmare på Spotify

World tour of Skåne

Skåningar och stockholmare

Johan Glans, Lapp i tvättstugan på Spotify

World tour of Skåne

Lapp i tvättstugan

Johan Magnus Glans, född 9 april 1974 i Eslöv, är en svensk ståuppkomiker och skådespelare.


Som ung ägnade Glans sin fritid åt att spela schack i Eslövs Schackklubb. Ett annat ungdomsintresse har varit James Bond och han har varit med i SVT:s frågesportprogram Kvitt eller dubbelt, där han tävlat i ämnet. Glans gjorde sin debut som ståuppkomiker på Kramer i Malmö i oktober 1994. Han belönades med Bubbenpriset 1998 och han utsågs på Svenska Stand up-galan 2003 till Årets manliga komiker.


Glans har medverkat i flera humor- och satirprogram som till exempel Parlamentet i TV 4, tv-programmen Räkfrossa och Kvarteret Skatan och han har medverkat i program som exempelvis Släng dig i brunnen, Extra Extra! Morgonsoffan i SVT och Sverige dansar och ler samt Sverige pussas och kramas i Kanal 5. Han hade huvudrollen som Nisse Hult i SVT-komediserien Nisse Hults historiska snedsteg och spelade Reine Bok i tv-serien Hjälp!. Han har även uppträtt på Stockholm Live.


Den 29 oktober 2008 gav han ut dvd-filmen Johan Glans - World Tour of Skåne, inspelad i Helsingborgs konserthus den 5 juni 2008. Filmen är en ståupp-show från en turné runt om i Skåne. Den 9 och 10 november samma år, gästspelade han på Hotell Rival vid Mariatorget på Södermalm.


Under åren 2010–12 medverkade Johan i Monty Python–musikalen Spamalot på Nöjesteatern i Malmö och på Oscarsteatern i Stockholm.


Han är gift med Sara Young och de har tillsammans två barn. Glans farbror är författaren och kulturskribenten Kay Glans. Johan Glans är kusinbarn till friidrottaren Dan Glans. Johan är också syssling till Henrik Glans, som har varit med i Rederiet och Villa Medusa.