Menu

Carola - 4 Faces

Blandat

ÄLVSBYN, Storforsen
fredag, 21 juli 2023 kl:20:00

Carola tar grepp om sin musikskatt och etablerar ett koncept som inte liknar något annat med konserter i fyra olika musikvärldar. Med start i vår kommer hon att fira livet, musiken och fyra decennier i rampljuset med över 30 konserter utspritt i Sverige, Norge och Finland. Biljetterna släpps söndag den 26 februari kl 10.00 på själva årsdagen av finalen av Melodifestivalen 1983 då Carola blev stjärna över en natt.
 
Med 4 Faces kan jag ge publiken och mig själv tiden att hinna njuta av alla de favoriter som jag annars inte hinner med från min mångsidiga och breda repertoar utan att det blir alltför många och långa medleyn. Det har jag redan gjort i flera år! Nu vill jag förverkliga min dröm att få bjuda in till fyra olika konserter på olika spelplatser som ger tyngd och utrymme för sånger jag länge velat sjunga för min publik. Jag ser varje genre som en lika stor del av den jag är idag! Jag kan knappt vänta med att dra igång i vår. Tror det här året kommer att ge många ringar på vattnet. 
Och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira mina 40 år sedan Främling än att ge allt jag är och kan till publiken genom 4 Faces, säger Carola.
 
Fyra decennier har gått sedan det monumentala genombrottet med ”Främling" då Carola Häggkvist vann med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Nu gör hon det bara Carola själv vågar göra, tar grepp om sin musikskatt och etablerar ett koncept som inte liknar något annat. Efter ett par miljoner sålda album och en aktiv musikkarriär tar Carola sina fyra största musikaliska uttryck till en helt ny nivå då hon kommer att ge varje genre det utrymme musiken och publiken förtjänar på de specifika konsertplatser som musiken passar bäst för. Popen inleds med ett firande på ett slutsålt Avicii Arena, och därefter blir det folkfest och stor sommarturne, rocken går självklart av stapeln på rockklubbar, musikal på konserthus och gospeln i kyrkan.
 

Datum / Tid

fredag, 21 juli 2023 kl: 20:00

Plats

ÄLVSBYN, Storforsen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad