Menu

Julrock

Blandat

ÖRNSKÖLDSVIK, Blueskällaren (Bruksgården Örnsköldsvik)
torsdag, 1 december 2022 kl:19:00

Julrock i Blueskällaren är tillbaka!
Robin Hörnkvist, Klas Norberg och Holmstens Trio bjuder än en gång in till en julig rock n roll-föreställning på Blueskällaren. Det blir en fartfylld, stämningfull men framförallt glädjespridande kväll.
“Klas Norberg från Nora i Ångermanland är en glad musikant, en driven och mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade som kupletter och opera, visor och rock vid sina variationsrika och uppskattade framträdanden. En efterfrågad och omtyckt, välutbildad och ytterst kompetent musikalisk glädjespridare med många väl stämda strängar på sin välstämda lyra”, en beskrivning av Taubesällskapet Nordosten.
Robin Hörnkvist är känd likväl framför som bakom pianot. Med sin stora stämma, sitt fartfyllda pianospel och härliga historier bjuds det till skratt och musik. Han är för många känd som mannen bakom Äldregalan där han framfört med flera av landets kända artister. På skämtsamt vis brukar han också tilltala sig själv som Husums bäste rock n roll-musiker, strax efter Eilert Pilarm.
Holmstens Trio är en av regionens mest flitiga trios, driven av eldsjälarna Mikael Holmsten, Pär-Åke Stockberg och Stefan Bonér. Dessa tre skapar en otrolig harmoni av humor, sång och musik som inte får en enda människa att inte le.
Varmt välkommen till årets rockigaste julkonsert på Blueskällaren!
Insläpp: 18.00
Boka middag: Middag serveras från 18.00. Pris: 185 kr/person. Boka: asa@bruksgarden.net / 070 - 207 48 88
Övriga frågor: robin@scenklart.se / 0660 - 170 00
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad