Menu

Theoz - Livescen Ankarsrum

Blandat

ANKARSRUM, Folkets hus
lördag, 29 oktober 2022 kl:15:00

Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare med över 2 miljoner följare från hela världen på sociala medier. Han var bara 12 år när han första gången tog steget in i rampljuset på TikTok och Instagram. Han var en av deltagarna i Sveriges största musiktävling Melodifestivalen 2022.

På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.
Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!
Theoz har släppt ett flertal singlar, “Lately, “Het”, “The Best Girl in the World” och “Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n “Min Theori”. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Samma år turnerade han runt med Diggiloo, Sveriges största sommarturne, som vi även kommer att få glädjen av att se honom i sommaren 2022. Med sig i bagaget har Theoz hiten “Som du vill” som han gick hela vägen till final med i Melodifestivalen 2022.
Vi följer med spänning Theoz blomstrande musikaliska resa!

Efter konserten kommer det säljas merch och man kommer kunna få autograf och ta kort med Theoz.

Förband: Högsby dancecrew

INSPELNING/FOTOGRAFERING:Ljud- eller bildupptagningar med professionell utrustning får inte ske utan separat avtal med United Stage Artist. Pressfotografering innanför kravallstaket gäller endast under de första tre låtarna. Mobiltelefoner och privata kameror är tillåtna.

I samarbete med Nbv studieförbund, 
Med stöd från Kulturrådet, Västerviks kommun.

Datum / Tid

lördag, 29 oktober 2022 kl: 15:00

Plats

ANKARSRUM, Folkets hus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad