Menu

Petra Och Pischa Boostar Arvidsjaur

Blandat

ARVIDSJAUR, EXERCISE GYM
lördag, 27 april 2024 kl:09:30

PETRA OCH PISCHA BOOSTAR ARVIDSJAUR!Välkommen till en helg full av energi, glädje och självutveckling i Arvidsjaur, där vi tillsammans med Pischa Strindstedt och Petra Malm kommer att skapa minnen för livet den 27-28 april!
Låt oss dyka in i helgens äventyr:
27 april:
09.30: Sätt på dig ditt leende och anslut till härliga människor10.00: Kör igång dagen med ett svettigt och roligt träningspass11.30: Återhämta dig med en välbehövlig lunch från Jay Jays (mat & måltidsdryck ingår)13.00: Vässa huvudet och tankarna, nu blir det workshop! 14.30: Spännande hemligt uppdrag - förbered dig på överraskningar både fysiska som mentala 18.30: Middag i samarbete med Jay Jays - en kväll fylld med god mat och skratt! (dryck ingår ej) 
28 april:
09.00: Kickstarta dagen med en uppiggande träningsworkshop för både kropp och knopp 11.30: Avsluta helgen med en gemensam lunch och ett kärt hejdå (mat och måltidsdryck ingår) 
Vad väntar dig under helgen? Vi har satt fokus på både din mentala och fysiska hälsa. Denna helg är en unik möjlighet att kombinera träningsglädje med personlig utveckling. Med lekfulla och utmanande aktiviteter både inomhus och utomhus, kommer du att lämna helgen fylld med nya insikter och positiv energi. Triple X och Exercise gym är med oss för att göra detta till ett event utöver det vanliga!
Praktisk information:
Se till att vara klädd efter väder för allt äventyr som väntar på dig! Du kommer att behöva träningskläder för båda inne och utomhus aktiviteter. Träning sker alltså både INOMHUS och utomhus vid olika tillfällen. Så packa med för båda delar + ombyte om du skulle bli blöt. Kläder efter väder så att säga och ha hellre för mycket med dig än för lite ;) 
Packlista för det ultimata utomhusäventyret:
UllunderställVindtät jackaMössaVantarBuff för halsenUllstrumporSkor lämpliga för att både springa och röra sig fritt
Sätt guldkant på ditt liv och var med oss i Arvidsjaur för en helg full av skratt, rörelseglädje och självinsikt! Boka din plats nu och låt äventyret börja!Om du ska boka boende så har du som ska vara med på eventet rabatt på: https://hotell-laponia.se/Använd koden Träningsevent2024OBS! Gäller ENDAST när man ringer in och bokar! För rabatt på flyg STHLM- ARVIDSJAUR 1500:- T/R med PopulAir ange kod x-camp Maila till callcenter@amapola.nu VIKTIGT! När du anmält dig, skicka ett mail till pischas@gmail.com om du har allergier eller andra preferenser som vi bör ha i åtanke kring matenDetta behöver vi ha in senast den 20/4 

Datum / Tid

lördag, 27 april 2024 kl: 09:30

Plats

ARVIDSJAUR, EXERCISE GYM

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

3450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad