Menu

Än susar skogen - en konsert av Emil Jensen

Blandat

ARVIKA, Ritz
fredag, 22 september 2023 kl:19:00

Än susar skogen
Ackompanjemang av Anna Dager, cello och Hanna Ekström, fiol.
Kanske har du redan lyssnat andäktigt, skrattat, skakats om och fyllts av tårar när Emil Jensen har varit Sommar- och Vinterpratare eller krönikör i ”Tankar för dagen” och ”God morgon, världen” i Sveriges Radio. Om inte, har du nu chansen att upptäcka denne artist, musiker, poet och författare med stort civilkurage och underfundiga texter genomsyrade av engagemang för människor, rättvisa, miljö och biologisk mångfald. Emil Jensen har under åren uppmärksammats med Gustaf Frödings lyrikpris, Karl Gerhard-priset, Evert Taube-priset och flera miljöpriser.
De senaste åren har föreställningen ”Än susar skogen” turnerat för fullsatta hus från Ales stenar i söder till Kiruna i norr. Sommarturnen 2022 skedde helt och håller per cykel. Nu tar Emil Jensen med sig Anna Dager och Hanna Ekström på cello och fiol för en specialversion av sin föreställning i Arvika.
-Bland alla larmrapporter behöver vi en påminnelserapport om det fantastiska liv vi har, om den planet vi så gärna vill ha kvar, så vi inte glömmer vad det är vi kämpar för. Detta är min hyllning till alla livsformer som inte har någon röst, till alla som ännu inte fötts”, säger Emil själv om sin föreställning.
Arrangör: Naturskyddsföreningen i Arvikabygden

Datum / Tid

fredag, 22 september 2023 kl: 19:00

Plats

ARVIKA, Ritz

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad