Menu

Larz-Kristerz - In Concert

Blandat

ASKERSUND, Sjöängen, Stora salongen
lördag, 2 april 2022 kl:19:00

Välkommen till en konsert där publiken kommer att bjudas på historien om Larz-Kristerz, från första spelningen 2001, via Dansbandskampen till idag i en sprakande och fartfylld show. Med massor av musik, varvat med bilder och filmklipp från Larz-Kristerz privata gömmor och en stor portion humor får publiken hänga med på en osannolik resa som ingen kunde förutse. Sommaren 2019 vann bandets frontfigur Peter Larsson, priset som årets sångare på Guldklaven-galan i Malung! Denna kväll blir en oförglömlig upplevelse som du verkligen inte kan missa.

Biljettinformation
Föreställningens längd 2 tim 30 min (inkl. 30 min paus)
Biljettpris Ordinarie 345 SEK Ungdom (under 18 år) 80 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK).
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.
 
För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller Tel: 0583-711730
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.
 
Garderob obligatoriskt. 20 SEK  (intäkterna går till lokala föreningar i Askersund)
 
 
COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.
 
 
 
 

Datum / Tid

lördag, 2 april 2022 kl: 19:00

Plats

ASKERSUND, Sjöängen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

40kr - 345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad