Menu

Claes Malmberg Liveshow

Blandat

ASKERSUND, Sjöängen, Stora salongen
torsdag, 28 april 2022 kl:08:00

Här kommer uppföljaren till Claes Malmbergs tidigare succéer ”Live” och ”Still Alive”!
En mångbottnad scenshow där oväntade upptåg och fyndiga sånger förenas med reflektioner kring manligt och kvinnligt, dagsaktuella händelser, en del tillbakablickar, och blixtsnabba inlägg. Allt levererat med mycket värme, underbar humor och härlig musik ackompanjerat av landets svängigaste trio.
 
Om Claes Malmberg
En av Sveriges mest skickliga ståuppkomiker och skådespelare. Claes Malmbergs karriär tog fart med Ronny Jönsson, en fantastisk rollfigur med folklig stil och intresse för hårdrock. Han är även medverkat i långfilmer och tv-serier där han bland annat haft en betydande roll som pappan i Astrid Lindgrens populära film “Lotta på Bråkmakargatan”. Förutom att ha medverkat i hyllade TV-program som ”Måndagsklubben”, ”Så ska det låta”, ”Dobidoo” har han även varit med i musikaler och stora teateruppsättningar.
Listan för alla hans uppdrag kan göras lång och på senare tid har vi sett Claes Malmberg i föreställningen ”Jeppe på berget” samt ”Mr Universum”.
 
ENSEMBLE
 
Claes Malmberg
Benneth Fagerlund - Kapellmästare, piano
Martin Tallström - Gitarr
Peter Milefors - Trummor


Biljettinformation
Föreställningens längd 1 tim 30 minuter 395 kr (inkl. serviceavgift 30 SEK).
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller Tel: 0583-711730
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.
 
Garderob obligatoriskt. 20 SEK (intäkterna går till lokala föreningar i Askersund)
 
COVID-19 information:
 
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.
 

Datum / Tid

torsdag, 28 april 2022 kl: 08:00

Plats

ASKERSUND, Sjöängen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad