Menu

Stinkisarna

Blandat

ASKERSUND, Sjöängen, Stora salongen
söndag, 2 oktober 2022 kl:15:00

De kallas för "Stinkisar" och är lite annorlunda mot oss andra. De är småväxta, gröna, har tre runda horn på huvudet och färdas oftast på en flygande drake. Och så äter de sopor! Nu är hela denna familj på väg för att finna ett nytt hem och fastnar för den vackra och stillsamma småstaden Stinkköping. "Stinkköping??!", utropar ni! "Hur kan en vacker liten stad heta Stinkköping?" Jo, för staden har ett stort problem. Deras soptipp stinker något alldeles förfärligt! "Men då så", tänker ni, "då är det ju perfekt att Stinkisarna flyttar in på tippen. De äter ju sopor!". Och visst har ni rätt i det, men problemet är att de penninggalna Lady Mayoress och byggbossen Hammer inte vill ha "Stinkisarna" där, de planerar nämligen att jämna tippen med marken och ersätta den med en jättebyggnad. De nyinflyttades hem är alltså hotat, men tack och lov får de hjälp av Lady Mayoress desto trevligare son och hans vän Lotta att bekämpa de onda krafterna!
 
Bio: Animerad familjefilm Åldersgräns: Barntillåten Originalspråk: Svenskt-tal, Svensk text
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till filmvisningen. Ej återköp av köpta biljetter. Serviceavgift 15kr tillkommer.
Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se.
Nu går det även att köpa presentkort till Bio, i förbutiken på ICA torghallen samt Bellas Pizzeria.

Datum / Tid

söndag, 2 oktober 2022 kl: 15:00

Plats

ASKERSUND, Sjöängen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad