Menu

The Last Tour - Be Bop A Luba med Peter Jezewski

Blandat

ASKERSUND, Sjöängen, Stora salongen
fredag, 3 november 2023 kl:19:00

The Last Tour - Be Bop A Luba med Peter Jezewski. Den hyllade och topprecenserade showen gör nu sin sin absolut sista resa och detta med en storslagen turne runt om i landet under 2023.
 
Showen med högt tempo plockar godbitarna ur låtskatten från 50–60 talet. Vi får höra låtar från bl. a Elvis, Buddy Holly, Neil Sedaka, Petula Clark, Alma Cogan och Leslie Gore. För alla som gillar rock n roll är detta ett gyllene tillfälle. Tag plats och följ med på en nostalgisk resa där kläder, frisyrer och musik får oss att drömma oss tillbaka till det glada 50-60 talet. Det är sista året för showen och sista chansen att se denna fantastiska show med Peter Jezewski & hans 8-mannaband.
 
Arrangör: Lets Twist Event AB
 
Föreställningens längd 3 tim 20 min (inkl. paus)
 
Biljettpris Ordinarie  SEK 695 (inkl. serviceavgift 40 SEK)
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entren till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund Tel: 0583-711730 eller Kulturhuset Sjöängen - sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.
 
 
 
 

Datum / Tid

fredag, 3 november 2023 kl: 19:00

Plats

ASKERSUND, Sjöängen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad