Menu

André Rieu’s 2024 Maastricht concert: Power of Love

Blandat

ASKERSUND, Sjöängen, Stora salongen
söndag, 1 september 2024 kl:16:00

André Rieu välkomnar oss tillbaka till Maastricht för sommarens konsertupplevelse i kärlekens tecken! Missa inte Power of Love, premiär på bio 31 augusti.
André Rieu återvänder till det ikoniska Vrijthoftorget i Maastricht för årets efterlängtade sommarkonsert. En musikalisk fest som innehåller klassiker, populära allsånger och härliga valser som kommer få dig att vilja dansa. Konserten ackompanjeras av hans berömda Johann Strauss-orkester och med en ensemble på ett hundratal sångare och musiker lovar vi att detta blir sensommarens stora musikhändelse

Bio: Live inspelad föreställning på bio. Åldersgräns: Ej angivet Originalspråk: Ej angivet. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till filmvisningen. Ej återköp av köpta biljetter. Serviceavgift 15kr tillkommer. Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se. Nu går det även att köpa presentkort till Bio, i förbutiken på ICA torghallen samt Bellas Pizzeria.

Datum / Tid

söndag, 1 september 2024 kl: 16:00

Plats

ASKERSUND, Sjöängen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad