Julbord på Bowlroom som serveras på vårt vis
På julbordet hittar ni Matjesill; Löksill; Bowlrooms sill (dijonsenap, creme fraiche, pepparrot, citron, honung); Klassiska tillbehör (hackad rödlök, gräslök, gräddfil); Gravad lax med honungssötad senapssås; Varmrökt lax med bränt bacon, gard, sesamfrön, sojaglaze och wasabiemulsion; Fisk- och skaldjurspaté med kaprismajo; Västerbottenpaj med picklade rödlök, vispad creme fraiche och forellrom; Kokta ägghalvor med skagen; Räkor med aioli och citron; klassisk Janzon; Kokt potatis; Prinskorv; Hemrullade köttbullar; Klassisk senapsgriljerad julskinka; Lantpaté med cornichons och gelé; BBQ- och ingefärsmarinerat revbensspjäll; Rensteksröra med pepparrot; Apelsinglazad kalkonstek; Ceasarsallad med semitorkade cocktailtomater; Sallad på brysselkål, rödkål och spetskål i citronette; Tryffelstuvad grönkål; Rödbetssallad; Inlagd blomkål med lingon; Ost och kex; Dillfocaccia mörkröd, knäcke
Och på gottesidan har vi enligt nedan
Ris a la malta med bärsås; Kexchoklad; Tryffelkaka; Glöggbollar; Vaniljpannacotta; Pepparkakscheesecake med apelsinsallad; Julgodis och knäck; Pepparkakor; Julskorpor