Menu

Jill Johnson

Blandat

BJÖRNLUNDA, Björnlunda Hembygdsgård, Gnesta
söndag, 4 augusti 2024 kl:19:00

Jill Jonson på Björnlunda hembygdsgård
OBS! Viktig evenemangsinfo längst ned på sidan - var noga med att läsa den!
Björnlunda hembygdsgård är en av de allra finaste i landet. Här har stora midsommarfester hållits genom åren, teater har spelats och evenemang och konserter med artister som Lisa Nilsson, Rikard Wolff, Sofia Karlsson, Lena Willemark och CajsaStina Åkerström m.fl har arrangerats. Förra året gästade Weeping Willows hembygdsgården med en bejublad konsert. Det blir en unik och nära kontakt mellan artisterna och publiken i gräset på tunet mellan husen under de stora ekarnas kronor.
I sommar är det dags för Jill Jonson med band att komma på besök. Hon och hennes medmusiker kommer att bjuda på en storslagen sommarkväll på Björnlunda hembygdsgård söndag 4 augusti kl.19.00.
I vår har hon varit på en klubbturné med konstellationen ”JILL AND THE JOHNSONS” med tio stopp runt om i Sverige. I årets säsong av På Spåret, gjorde de succé med över 2 miljoner tittare. De senaste åren har vi också mött henne i TV-programmet "Jills veranda" där hon mött stor och ny publik. Nu får vi uppleva hennes musik i en miljö som känns som skapad för den.
OBS! Konserttiden är kl.19.00. Entrén öppnar kl.17.00. Björnlunda hembygdsgård ligger en kilometer från samhället och är lätt att nå även till fots eller med cykel. Parkeringen för dig som kommer med bil ligger ett par hundra meter från entrén. Parkeringen är gratis. Björnlunda ligger cirka en mil väster om Gnesta. Flera busslinjer har hållplats i centrala Björnlunda. I Gnesta finns järnvägsstation med pendel- och regionaltåg. Medtag gärna egna stolar och filtar om så önskas. Ett hundratal sittplatser på bänkar finns på platsen. Hembygdsgården och konserten är tillgänglig för besökare med rullstol. Välkommen att ta med egen kaffe/picknickkorg. Viss servering kommer att finnas genom de lokala aktörerna Björnlunda Resto och Sternersborgs glass. Mer info om det kommer. Konserten genomförs även vid ev.regn. Konsertlängd cirka 90 min utan paus. Inga återköp. Kontakt med arrangör: 0703-913171 eller anders.lerner@icloud.com


Jill Johnson
2024-07-15 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station

Datum / Tid

söndag, 4 augusti 2024 kl: 19:00

Plats

BJÖRNLUNDA, Björnlunda Hembygdsgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300kr - 575

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad