Menu

Elvis, Orbison & I - Boden, Sagabiografen

Blandat

BODEN, Boden, Sagabiografen
tisdag, 7 maj 2024 kl:19:00

Elvis, Orbison & I!
En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez (USA) egna repertoar!
Varmt välkommen på en fantastisk konsert på Sagabiografen i Boden tisdagen den 7 maj kl 19.00. Insläpp från kl 18.15.
Onumrerade platser, cirka 1h 50 min (paus i mitten).
En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!
 Info om Joel Nunez
Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!
Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också nyligen tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Västerbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”, en stark låt som har stor potential att gå vidare till den stora riksfinalen i augusti.


Info om Elvis, Orbison & I
På den här konserten kommer Joel tillsammans med sina begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del från Elvis fantastiska repertoar och älskade klassiker från Roy Orbison. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda!
Hoppas just du vill komma och njuta av det goda 50 och 60-talet har att bjuda på!

30kr serv.avg/biljett (Nortic.se)
Handikapplats?
Ledsagaren behöver ingen biljett, den som behöver handikapplats köper en biljett till sig själv och efteråt skickar ett mail till info@northeventab.com.

Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och studieförbundet Sensus.

Datum / Tid

tisdag, 7 maj 2024 kl: 19:00

Plats

BODEN, Boden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 220kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad