Menu

2 Blyga Läppar

Blandat

BORGHOLM, Riff Borgholm
fredag, 30 september 2022 kl:22:00

Inställt! Mer info kommer snart till den mailadress som användes i samband med biljettköpet.

2 Blyga Läppar bildades någon gång under perioden 2006-2007 i en liten lägenhet i Kalmar. Repertoaren bestod av en låt "Jag & Krister" och under flera års tid var den ett givet inslag på festerna för att skapa en skön partystämning.

Sensommaren 2009 spelades låten "Jag & Krister" in efter att ha nåtts av min galma barndomsvän Linus Sundvall, ägare och producent på Soundwall Productions.
Efter ett enormt genomslag dammades gamla ideer av och blev till färdiga låtar. 10 juni 2010 släpptes första skivan Urladdad Utblottad Ursäktad. 2010 var även året 2 Blyga Läppar gjorde sitt första gig.

Fler låtar spelas in, bland annat Jag vill ha dig, baby (utan kläder) som kom att bli en dunderhit med flera miljoner spelningar på Spotify. Låten hamnade på skivan "Såhär vi jobbar" som släpptes 2013.
2014 var det stora genombrottsåret för 2 Blyga Läppar med singeön "Världens Bästa Tjej" och efterförljande sommarturne blev en braksucce som sågs av tusentals människor.

Nu kommer dom till Riff Borgholm för att spela under Skördefesten så passa på att säkra dina biljetter nu för det kommer bli en fest man sent glömmer!

Insläppstid kl: 21:00
Spellängd ca: 6 timmar
Show start kl: 22:00

Datum / Tid

fredag, 30 september 2022 kl: 22:00

Plats

BORGHOLM, Riff Borgholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad