Menu

Beerstock 2022!

Blandat

BORLÄNGE, Broken Dreams Auditorium
lördag, 3 december 2022 kl:14:00

Friends in need!
Två och ett halvt år utav mörker är till ända. Konungen är tillbaka.
J
ajamän, den evigt mastodonta pansarkryssaren utav humle och malt är – äntligen - tillbaka! Borlänges absolut yttersta dryckes- och kulturgärning! Edens evigt, evigt flytande lustgård! Jo, vi ger er, efter allmän dystopi, fjädrar, eld och bränder;
BEERSTOCK 2022! – The artist formely known as Beer & Beard.
Så är det, den 27 augusti rattar Broken Dreams Sveriges skönaste birafest igen. Ett gäng världsbryggerier, oändligt med tung amerikansk-koreansk BBQ och Pangeas bästa öl till mellandagsrea på Ullared-priser. Finns det en festival ni någonsin skall gå på, så skall ni gå på denna. Känt sen gammalt.
Temat för den groß festivalen i nådens år 2022 är helt enkelt – ”gräsklipparöl”! Hazy, humligt, tyskt, lager, pilsner, IPL, neipigt, berlinigt fruktig, gosigt och ja-da-da-da. Kärt barn har många namn. Ja, altan och grill-bärs. På medelsvensson-ska.
BD och våra inbjudna bryggerivänner kommer att ge er världens bästa fatölslista. Någonsin. Till Galne Gunnar-pris. Sa vi det? Inte? Men så blir det.
Eftersom vi både är slöa, har tjatat om det här i flera år nu och inte gillar att upprepa oss, så rippar vi av 2019s och förr-förr-förra årets infotext, avhyvlar den rejält och copypäjstar den nedanför.
Ni som gick pre-åren 2015-2019, så säger vi som grevinnans betjänt; det är typ samma procedur som förr. Detta gäller alltså för er med neontetra-minne:

Biljetterna släpps ikväll (1/4) kl. 21.00 på fenomenala biljettsajten Tickster.com. Biljetterna är till början begränsade och j**ligt mycket billigare. Ju längre du väntar, desto dyrare. Enkel skolmatte.i biljettpriset ingår följande; riktigt fint rökt och väloljat BBQ-käk i med inspiration från den amerikanska södern och med en touch utav det koreanska köket. Vi lovar, och tar gift på – gaaaalet bra krubb i år. Galet.
Ja, ingår gör ju såklart också - sk*tbilligt och exklusiv bärs från några utav världens allra förnämsta bryggerier, magisk livemusik, 30-50% på Broken Dreams kolossala ölsortiment samt en rejält prisreducerad fatlista (ojoj, vänta på den ni, den är en utomkroppslig upplevelse).
18 bast såkllart, Vi öppnar 14.00 i år och stänger 01.
Hotellrum finns i samma byggnad till farligt magiska priser (perfekt för kvart i tre-ragget, i vårt fall kvart i ett-ragget). Mer om hotell, spa och priser i kommande instick.
*Bemannad garderob? Japp och jajamän. Nån tia kanske. Alla dollar ner i idrottsrörelsens ficka.
Vi använder oss utav tokens, dvs kuponger som antigen köps på plats eller i förväg (återkommer när de släpps) som valuta för all bärs rörandes våra gästbryggerier & importörer. I Brokens egna barer funkar kort, swish och cash oxå.*Bryggerierna som kommer att delta i år presenteras efter hand när vi har lust, kött på benen och tid. Men, vi lovar att ”the lineup” är bryggarnas motsvarighet till Glastonbury` 85. I alla fall i vår enkla värld.

Det kommer även finnas b la vinylknallare och andra löst sammansatta nasare på plats. Dessa har egna betalningsprocedurer, så meddtag stora platinakortet. Detta återkommer vi såklart med, i sinom tid.

Detta var den korta versionen (...), men har ni frågor så bara ös på i kommentatorsfältet. Vi är inga orakel, snarare tvärtom, så vi har garanterat missat något. Jo, ski*hus fiinns såklart - både dam och herr. Inomhus.
Jo, har vi bytt namn? Japp, men mer om det i nästa inlägg.
Med handen på vårt bultande öl-hjärta - ytters, ytterst välkomna!
Syltan - Din dubbelt torrhumlade honhumle i vörtkoket.

Datum / Tid

lördag, 3 december 2022 kl: 14:00

Plats

BORLÄNGE, Broken Dreams Auditorium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

699

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad