Menu

Meta Roos Trio

Blandat

BORLÄNGE, Wasabryggeriet
onsdag, 12 april 2023 kl:19:00

Meta Roos Trio 

Meta Roos är nog den svängigaste Dalkullan med en bredd som få artister. Hon gillar mångsidigheten i sitt liv som artist. Ni kunde höra henne i ledtemat från Lejonkungen ”En värld full av liv” Har gjort en kritikerrosad cd med material från Ella Fitzgeralds låtskatt ”Meta sings Ella”
Detta år är det 100 år sedan Ella föddes !
I utlåtandet från Monica Zetterlunds stipendiet kan man läsa”Meta Roos har genom åren förnöjt publiken på jazz och underhållningsscener. Denna genuina dalkulla övertygar i allt hon tar sig för.
Hennes otroligt fina röst tillsammans med härlig timing och uppfattning gör oss i publiken andlösa”
Hon har även erhållit Ulla Billqvist och Anita ODay- priset.
I flera år har hon spelat revy med Peter Flack och gör huvudrollen som Brus-Britta i ett utav Rune Lindströms Dalaspel ”Sagan om den underbara pälsen”
Här får vi möta henne tillsammans med två av hennes favorit musikanter. Hennes make, Jan Ottesen gitarr och jämtlänningen Per V. Johansson på bas. Två musiker med stor erfarenhet av det svenska musiklivet. Här bjuder Meta sin publik på allt från dalavisor, till låtar ur den amerikanska sångboken.Vackra ballader och svänget, det finna alltid med !Biljetterna släpps  22 mars.

Datum / Tid

onsdag, 12 april 2023 kl: 19:00

Plats

BORLÄNGE, Wasabryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad