Menu

Trädgårdskonsert med Anders Lundin

Blandat

BORLÄNGE, Äteriet
tisdag, 5 juli 2022 kl:19:00

OBS! Nytt datum (flyttad från 14 juli till 5 juli).
Varmt välkommen på en intim och unik konsert i våran trädgård när succén fortsätter från föregående somrar. Vi öppnar 16.00 så ni hinner äta och dricka i lugn och ro före konserten som startar 19.00.
Att berätta en historia runt lägerelden är den äldsta, mest naturliga formen av underhållning. Och om TV:n är vår samtids lägereld så har Anders Lundin verkligen en gedigen erfarenhet av att underhålla vid den. I vis-föreställningen Expeditionen Livet använder han det till att berätta en fängslande, spännande och rolig berättelse om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet.
Det är en allmänmänsklig historia jag berättar, säger Anders. Det börjar med dom första stegen för 3 miljoner år sedan och slutar alldeles nyss på väg till dagis med min dotter.
Föreställningen är en förlängning av Anders skiva ”Här är jag nu”, ett album som nominerades till Manifestpriset för Årets Visa, 2020 och innehåller flera låtar som har kommit att bli älskade och önskade, som har spelats både i Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg och som rört Tilde de Paula Eby till tårar i Efter fem i TV4.
Duoföreställningen har turnerat under flera år och har spelats på allt från Stadsteatern i Stockholm till kyrkor, krogar och visfestivaler. Publiken tas med på en vindlande historia som handlar om utvandrare och invandrare, om allas våra förfäders irrfärder, om Anders egna och om ett och annat snedsteg på vägen. Dessutom bjuds på anekdoter från både inspelningar av naturprogram och Allsången och reflektioner kring vad som väcker så starka känslor till liv, hos amerikaner såväl som svenska tittare.

Datum / Tid

tisdag, 5 juli 2022 kl: 19:00

Plats

BORLÄNGE, Äteriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad