Menu

Trädgårdskonsert med Thomas Di Leva

Blandat

BORLÄNGE, Äteriet
torsdag, 25 augusti 2022 kl:19:00

I samarbete med Dalapop presenterar Äteriet sommar 2022.
Varmt välkommen på en intim och unik konsert i våran trädgård när succén fortsätter från föregående somrar. Vi öppnar 16.00 så ni hinner äta och dricka i lugn och ro före konserten som startar 19.00.
Rymdblomman från Gävle är en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. Vem har inte hört ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” eller någon annan av hans otaliga radiohits och svenska popklassiker genom åren.
Thomas Di Leva sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara. Den senaste tiden har han tagit sin kritiker-rosade David Bowie-hyllning ”Changes” ut i landet. En fascinerande konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva. Med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse.
Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet i allas våra hjärtan. Så det är med stor glädje och förväntan vi presenterar Thomas Di Levas hänförande sång och legendariska artisteri.


Trädgårdskonsert Med Thomas Di Leva
2024-07-11 19:30:00
Blandat, BORLÄNGE, Äteriet

Datum / Tid

torsdag, 25 augusti 2022 kl: 19:00

Plats

BORLÄNGE, Äteriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad