Menu

Trädgårdskonsert med Deportees

Blandat

BORLÄNGE, Äteriet
onsdag, 24 juli 2024 kl:19:30

Trädgårdskonsert med Deportees
*Support: Dimpker Brothers
Äteriet i samarbete med Dalapop presenterar sommarens grymmaste livespelningar.
Välkommen till Borlänges gröna vardagsrum för en intim konsert i trädgårdsmiljö. Även i år kommer vi ha lokala artister som supportakter. Fullständiga rättigheter och självklart finns det käk.
Menyer finns på www.ateriet.se


Alla har sittplatser vid bord men notera att det kan bli delade bord med andra sällskap.
Ingen förbokning av bord kommer att ske.
Menyer för mat och dryck finns på www.ateriet.se
Spelningen är utomhus med väldigt begränsad möjlighet till platser under tak.
Insläpp 17.00
Support ca 18.30
Konsertstart ca 19.30


Deportees är ett band i ordets allra bästa bemärkelse. Beväpnade med en ordlös, nästan telepatisk kommunikation och en typ av gemenskap som erbjuder ett skydd mot världen har de flerfaldigt Grammis-vinnande vännerna från Umeå oförtröttligt jagat drömmen om det fullständigt förverkligade albumet i snart 20 år. Ibland har de kommit nära, ibland lite längre ifrån, men frågan är om de någonsin varit närmre än på sitt efterlängtade sjunde album ”People Are A Foreign Country”.
Denna gång har gruppen återvänt till rummet. Till samspelet och till den alldeles särskilda dynamik som uppstår när de spelar musik live tillsammans.
”People Are A Foreign Country” är den första Deportees-skivan som är producerad av bandmedlemmarna själva. Inspelad i vännen Daniel Berglunds studio Sandås Silence i Umeå och i studion Isby Recording är det ett album som kränger av liv. Och, som alltid med Deportees, fyllt med empati och tröst.
Deportees gjorde entré på den svenska musikscenen 2003. Umeå-bandet består av Peder Stenberg (sång), Anders Stenberg (gitarr) och Thomas Hedlund (trummor). Bandet har vunnit två Grammis i kategorin Årets rock för sina album ”Islands & Shores” och ”The Big Sleep” samt två P3 Guld-priser – Årets pop för albumet ”Under The Pavement – The Beach” och Årets grupp för ”Islands & Shores”.

Datum / Tid

onsdag, 24 juli 2024 kl: 19:30

Plats

BORLÄNGE, Äteriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad