Menu

Helena Alin Feat. Amanda Aasa - Singelrelease I Vardagsrummet

Blandat

BROMMA, Helena Alins vardagsrum
fredag, 26 april 2024 kl:20:00

Välkommen till vardagsrumskonsert, då vi firar släppet av min singel Luft och aska! Det är den andra singeln från mitt debutalbum “Skärvor” som släpps i oktober. Det kommer att finnas dryck, snacks, mysig trängsel och uruppföranden av musik från albumet. Med mig för att förgylla kvällen har jag Amanda Aasa, vars musik vi också kommer att få njuta av.

HELENA ALIN
Spotify
Instagram
Facebook
AMANDA AASA
Amanda Aasa är norrländskan som 17 år gammal charmade både Idoljuryn och hela svenska folket med sin egen låt “Wrong Chemistry”. Hennes audition var årets mest visade och hon signades direkt som både artist och låtskrivare av jurymedlemmen Anders Bagge. Sedan dess har hon hunnit vara med i Melodifestivalen, sjunga Bowie-duett med Ebbot i Globen och vara förband åt Miss Li. Med ett personligt uttryck och producenten Dennis Svennebäcks progressiva sound, är hon nu äntligen tillbaka med ny musik. Amanda om sitt skapande:
“Att skriva musik har varit ett sätt att kapsla in monster i mitt huvud, göra dem mindre farliga, rentav hanterbara. Jag skriver om saker som hänt på riktigt, mig eller någon i min närhet. Det tillåter mig att dyka ner i känslor jag egentligen inte vill känna och tar mig till en plats där jag vänder och vrider på saker, tills jag hittar rätt vinkel eller perspektiv. Tills jag hittar det jag vill säga. Min sanning.”
Spotify
Instagram

Datum / Tid

fredag, 26 april 2024 kl: 20:00

Plats

BROMMA, Helena Alins vardagsrum

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad