Menu

Hiit-Kurs I Naturen

Blandat

BROMMA, Kanaans Trdägårdscafe (samlingsplats)
söndag, 5 maj 2024 kl:08:30

Gillar du fart och fläkt? Tycker du om effektiva övningar som aktiverar hela kroppen? Tycker du att det ger mer att träna med mossdoft och fågelkvitter? Då vågar vi nästan lova att du gillar denna kurs, en dag ute i skogen fylld med rörelseglädje. Mitt på dagen tar vi en välbehövlig paus och äter på Kanaans Trädgårdscafe.Utöver rosiga kinder och trötta muskler, går du hem med ca 100 övningar, vilka lätt anpassas till varje individ, inklusive tips på hur du planerar dessa pass så de blir både roliga och effektiva.
Jag som leder denna kurs använder oftast HIIT när jag tränar själv för att jag tycker det är lättare att utmana mig själv under högintensiva tidsintervaller. När jag leder gruppass väljer jag HIIT tidiga mornar och vid lunch, då många har ont om tid och vill få ut mycket under kort tid.
CrossNature har utbildat de som vill träna ute i naturen i 14 år. Känner du inte till oss, kan du läsa mer om oss på vår hemsida. Du hittar oss även på instagram. VÄLKOMMEN UT! /Anna Tergil (fd Adelman), grundare CrossNature

Datum / Tid

söndag, 5 maj 2024 kl: 08:30

Plats

BROMMA, Kanaans Trdägårdscafe (samlingsplats)

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

2990

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad