Stäng reklam
Menu

Sessions: Lena Willemark och Jesper Nordenström

Sverige

ROTTNEROS, Loftet
lördag, 25 mars 2023 kl:18:00

Västanå Sessions är ett nytt spännande koncept där gästartister bjuds in till ett utforskande musikaliskt möte under en vecka med Magnus och Sophia Stinnerbom samt Sebastien Dubé. Olika världar möts och nya skapas. Musiken presenteras i en exklusiv konsert för vår publik.
I årets andra Sessions är det Lena Willemark och Jesper Nordenström som äntrar scenen.
Lena Willemark är en legendarisk och prisbelönt artist inom den svenska folkmusiken. Hon är välkänd både som banbrytande genreöverskridande sångerska och för sitt komponerande. Fem Grammisar finns i bagaget och hon har framträtt på Nobelprisbanketten är några av höjdpunkterna i karriären. Lena Willemark har beskrivits som en av Nordens mest mångsidiga artister.
Karlstadbördige Jesper Nordenström är en av Sveriges mest anlitade klaviaturspelare. En enastående musikant som rör sig fritt mellan olika genrer. Hans musikaliska nyfikenhet och spelglädje smittar såväl medmusikanter som publiken. Jesper är bland annat fast medlem i grupperna Magic Spirit Quartet, Johan Lindström Septett och Goran Kajfes Subtropic Arkestra och har samarbetat med artister som Band of Horses, Anna Ternheim, Håkan Hellström, Lisa Nilsson, Tomas Andersson Wij för att nämna några.

Datum / Tid

lördag, 25 mars 2023 kl: 18:00

Plats

ROTTNEROS, Loftet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad