Menu

NASSIM med Peter Perski

Blandat

BRUKSVALLARNA, Bruksvallarnas Skola
onsdag, 22 mars 2023 kl:19:00

Fyll magen med is och kasta kontrollbehovet över bord, för nu kommer äntligen uppföljaren till Nassim Soleimanpours världshit Vit kanin, röd kanin, som gjorde succé med Riksteatern 2017.
I den självbiografiska pjäsen NASSIM låter Soleimanpour språkets förenande och förvecklande egenskaper stå i fokus, och precis som i Vit kanin, röd kanin är skådespelaren på scen lika ovetande om vad som kommer att hända, som publiken. Allt utgår från ett förseglat kuvert med manuset som skådespelaren, ny för varje föreställning, läser för första gången inför publiken. Det blir en nervkittlande, inspirerande och berörande kväll med förbluffande element och möten som varken skådespelaren eller publiken kan föreställa sig i förväg.
Den iranska dramatikern Nassim Soleimanpour har under ett decennium överraskat och förtrollat publik och skådespelare genom sina verk. Med NASSIM har vi chansen att ännu en gång erbjuda den svenska publiken en av scenkonstvärldens stora snackisar.
NASSIM är ett gästspel från Bush Theatre och Nassim Soleimanpourproduction och spelas på svenska. Produktionen är en av fem produktioner Distriktsansvariga Publikutveckling jobbar med våren 2023.

Datum / Tid

onsdag, 22 mars 2023 kl: 19:00

Plats

BRUKSVALLARNA, Bruksvallarnas Skola

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

40kr - 240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad