Menu

Amason + Moonica Mac

Blandat

BURGSVIK, Grå Gåsen
lördag, 29 juli 2023 kl:17:00

Amason + Moonica Mac | Live på Gåsen | 29/7
 
Amason
Alla riktigt bra band har en gemensam nämnare: helheten är större än summan av delarna. Att detta även gäller supergruppen Amason säger väl ganska mycket. Trots att medlemmarna kommer från band som Miike Snow, Dungen och Little Majorette och att de i Amanda Bergman har Sveriges bästa röst, så förblir Amason ett band i ordets bästa bemärkelse. Demokratiskt, osjälviskt och följsamt spelar alla för låtens bästa och resultatet är inget annat hypnotiskt.
Efter en ep och ett par singlar släpptes Amasons debutalbum ”Sky City” 2014. Albumet hyllades av såväl publik som kritiker och belönades på Grammisgalan för Årets Album.
På senaste syskonalbumen ’Galaxy I’ (2019) och ’Galaxy II’ (2021) möter vi ett Amason som experimenterar mer än någonsin utan att tappa bort sin melankoliskt mjuka kraftfullhet. Ett av Sveriges absolut bästa band lämnar ingen besviken.
 
Moonica Mac
Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Under 2022 släppte Moonica Mac sitt andra fullängdsalbum, den grammisnominerade och kritikerhyllade PART TWO, och var under hela året ute på Sverigeturne med “Kom till mig tour” – en turne fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans.
Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt, förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.
 
29:e juli är det dags för Amason och Moonica Mac att besöka Grå Gåsen. Något av det bästa Sverige har att erbjuda livs levande. En helkväll med god mat, kylda drycker och dubbla konserter. Det blir garanterat skönt häng ändra fram till sent. Välkomna till Live på Gåsen 29:e juli.
_____
 
Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt!
Här är några viktiga detaljer att hålla koll på:
Först och främst, vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten - barerna kommer att vara öppna till sent!
Om du vill äta före eller efter konserten, tänk på att boka bord i vår restaurang på gragasen.se. Det går inte att boka bord förrän den 1 maj, så se till att hålla koll på kalendern!
Det kommer självklart att finnas gott om mat och dryck inne på området under hela kvällen – ingen ska gå från oss hungrig eller törstig!
Vi har till de små ordnat ett eget litet område för att möjliggöra för barn att kunna följa med på sommarens konserter. Härifrån ser barnen bra och ljudnivåerna är på rätt nivå. Hörselkåpor är ändå alltid ett bra tips. Barn upp till 12 år är utan kostnad därefter betalar de för sin biljett till ordinarie pris.
För våra besökare med funktionshinder har vi speciella platser som är tillgängliga för bokning. Skicka ett mail till gragasen@gragasen.se för att boka dessa platser.
Och det bästa av allt - ledsagare är gratis!
Vi har även ett begränsat antal sittplatser tillgängliga vid våra tillgänglighetsplatser för dig som inte orkar stå hela kvällen.
Slutligen, snälla tänk på att du inte får ta med egen mat, dryck eller stolar till konsertområdet. Vi har allt du behöver här, så bara luta dig tillbaka och njut av kvällen!
 
/ Cecilia & Björn, Grå Gåsen

Datum / Tid

lördag, 29 juli 2023 kl: 17:00

Plats

BURGSVIK, Grå Gåsen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad