Menu

Mikael Wiehe I Folkparken

Blandat

DJURHAMN, Djurönäset
fredag, 5 augusti 2022 kl:20:30

Sista turnen med Mikael Wiehe – 5 augusti spelar han i vår Folkpark.

Ny turne och nytt album! Två saker har under ett halvt sekel definierat Mikael Wiehes artistiska värv. Dels den eviga resan, turnen utan slut. Dels drömmen om en bättre värld. Det förstnämnda har nu snart nått sin slutstation. Det senare är en strävan som aldrig kommer upphöra. Med sitt nya album ”Den siste mohikanen” och den efterföljande turnen tar Mikael Wiehe farväl. Farväl av det intensiva turnerande som varit hans signum ända sedan han först mötte publiken som Hoola Bandoola Bands ledare på 70-talet. En kärleksrelation till publiken som fortsatt in i solokarriären med tusentals och åter tusentals konserter runt om i Norden.

Mikael Wiehe var en förgrundsfigur för den svenska vänsterinriktade musikrörelsen under 70-talet och han har gjort fler stora turneer och sålt hundratusentals biljetter genom åren. Han var nära vän med Björn Afzelius och tillsammans hade de bandet Hoola Bandoola Band, en av de främsta svenska proggrupperna i Sverige. Kända låtar är Cheops pyramid och Jakten på Dali Lama. På senare år har han haft en framgångsrik solokarriär med låtar som Titanic och Flickan & Kråkan.

Välj att boka endast biljett eller biljett med middag. Om du väljer med middag så serveras vår Skärgårdsbuffe med start kl 18.30 i vår Folkpark.

Insla?ppstid: 17:30
Spella?ngd: 1.5 h

Arrangör: Djurönäset

Datum / Tid

fredag, 5 augusti 2022 kl: 20:30

Plats

DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad