Menu

Sven Ingvars I Folkparken

Blandat

DJURHAMN, Djurönäset
lördag, 16 juli 2022 kl:20:30

16 juli spelar ett av Sveriges mest omtyckta och kända dansband i vår Folkpark.

Genom att vid albumsläppet 2019 påstå att ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt” gav Sven Ingvars av idag en sanningsenlig beskrivning av livet, och sett i backspegeln rymmer just den raden hela Sven Ingvars karriär i sin hand, även det märkliga året 2020 inräknat. I 65 år har bandet varit på genomresa i människors hjärtan och letat sig hela vägen in i folksjälen. Jubileumsåret 2021 firades med en landsomfattande turne!

Sven Ingvars låtskatt är enorm, och kanske är det variationen, det musikaliskt genreöverskridande som gjort att så många från olika generationer tagit till sig just musiken och den genuina spelglädjen bandet besitter. Sven Ingvars har alltid gått sin egen väg, raka som krokiga, och samlat intryck från sin samtid och skapat något alldeles eget och unikt av det. Inför sommarens turne är en skattkista öppnad, innehållande historia, musik, rekord, floppar och tankar från 50-tal till 2020-tal. Ett helt liv i musikens tjänst.

Välj mellan att boka endast biljett eller biljett med mat. Om man väljer alternativet med middag så serveras man vår Skärgårdsbuffe i vår Folkpark med start kl 18.30.


Insläppstid: 19:00
Spellängd: 1.5 h

Arrangör: Djurönäset

Datum / Tid

lördag, 16 juli 2022 kl: 20:30

Plats

DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad