Menu

Donnez I Folkparken

Blandat

DJURHAMN, Djurönäset
onsdag, 3 augusti 2022 kl:19:30

Grammisnominerade "Donnez" släpper nytt album och åker på turne i både Sverige, Norge och Finland!

Startskottet för våren och sommarens stora Donnez turne och firandet av nya albumet "Bucket List" börjar den 30 april i Helsingborg på Sundspärlan. Totalt gästar turnen 70 orter i både Sverige, Norge och Finland. Bandet har de senaste åren bockat av den ena drömmen efter den andra i deras bucket list. Etta på topplistan, publikrekord, grammisnomineringar, guldklavevinster och mycket mycket mer.

- Vi har fått fantastisk respons de senaste åren och nu 2022 nått en milstolpe för oss. Äntligen blir det fyra månaders flitigt turnerande och ett nytt album. Dessutom är vi aktuella med förra albumet som är Grammisnominerat och med Grammisgala senare i maj. Det vore såklart superkul att vinna en grammis i år. Det är fjärde gången vi är nominerade, vi ser fram emot ett fantastiskt år, säger Donne.

Donnez bildades 2000 och består idag av Donald Laitila (Dragspel, klaviatur och sång), Andy Ekenmo (Trummor och sång), Daniel Högå Thofvesson (Saxofon och klaviatur), Dan Gustafsson (Gitarr och munspel) Johannes Wärn (Bas).

Insläppstid: 18:30
Spellängd: 3.5 h

Arrangör: Djurönäset

Datum / Tid

onsdag, 3 augusti 2022 kl: 19:30

Plats

DJURHAMN, Djurönäset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad