Menu

Elvis Presley Birthday Concert 2023

Blandat

ENKÖPING, Kompassen Enköping
lördag, 7 januari 2023 kl:19:00

Elvis Presley Birthday Concert 2023
Kent Wennman Rockabilly Kvartett + Band
Gästartist: Matte Lagerwall (från The Boppers)
Konferencier: Jacke Sjödin
8 januari 2023 skulle Elvis Presley ha fyllt 88 år. Det vill vi på Kompassen uppmärksamma med en storslagen hyllning. Och vad faller sig mer naturligt än att än en gång bjuda in Kent Wennman och hans formidabla musiker? Ni som varit med på tidigare års Elvis Birthday Concerts förstår vad vi menar. Det svänger onödigt mycket! Och gästartist denna gång är ingen mindre än den levande legenden Matte Lagerwall från The Boppers. Och konferencier för kvällen är ingen mindre än Jacke Sjödin. Så räkna med många hjärtliga skratt, ös, sväng och nostalgi!
Det blir ju inget riktigt födelsedagskalas utan Uppsalas mest passionerade Elviskännare. Kent har i 20 års tid hyllat Elvis och är mest känd för sin mycket populära föreställning "Elvis i Parksnäckan" men också för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Kompassen har han med sig sin extremt svängande och energiska kvartett. Och i andra avdelningen fylls kvartetten på med både piano och Hammondorgel. Räkna med tryck!
Showen kommer också att gästas av en en av landets riktiga tungviktare i rockabilly/Rock&Roll sammanhang, Matte Lagerwall från The Boppers får nog räknas in bland de stora Rock & Roll legenderna i landet. Har är inte bara frontman i redan nämna The Boppers. Han var också gitarrist i Jerry Williams band.
Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans.
Arrangör: Kulturhjältarna och Kompassen

Datum / Tid

lördag, 7 januari 2023 kl: 19:00

Plats

ENKÖPING, Kompassen Enköping

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad