Menu

Fröken Elvis jul 2022

Blandat

ESKILSTUNA, Eskilstuna Teater
torsdag, 1 december 2022 kl:19:00

Upplev Fröken Elvis personliga tolkningar av såvä traditionella julsånger som modernare jullåtar, Elvis bästa låtar på svenska och mer musik från bandets alla tre skivor.
En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument i sann Fröken Elvis anda!


Fröken Elvis har sedan debutalbumet ”Elvis på svenska” översköljts av lovord och förfrågningar. Bandet har slagit flera publikrekord och spelat på allt från festivaler och folkparker till teatrar och konserthus. Publiken har fastnat för deras varma och egna sätt att behandla giganter som Bach, Mozart och Elvis, och knockats av deras spel och stämsång. 
I februari släpptes deras tredje studioalbum, Fröken Elvis & GIGANTERNA, och bandet har hunnit medverka i både SVT:s Go´ kväll och i Bingolotto i TV4.

Det mesta gör att man häpnar; de finurliga texterna, de starka arrangemangen och en bedövande musikalisk skicklighet. // Musikmagasinet LIRA 

Mästerliga melodimakare i vinnande koncept. // Kulturbloggen 
Fröken Elvis är så musikaliska, ekvilibristiska, roliga, dramatiska, kluriga, modiga, engagerade så hälften vore nog. De hör verkligen hemma bland giganterna! // Se Hit!


Ledsagare till rullstolsburen gratis entré. Begränsat antal. Rullstolsplatser köps via mail ida@monarch.se
 
Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter.

PRESENTERAS AV MTA - PROGRAMBOLAGET - MONARCH MUSIC

Datum / Tid

torsdag, 1 december 2022 kl: 19:00

Plats

ESKILSTUNA, Eskilstuna Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad