Menu

PLURA & Carla - Live på Havet, Stadshotellet 16/3

Blandat

ESKILSTUNA, Havet, Elite Stadshotellet
lördag, 16 mars 2024 kl:19:00

Plura Jonsson - en legend och ikon inom svenskt musikliv, inte minst som frontfigur i rockbandet Eldkvarn under ett halvsekel - återkommer till Eskilstuna tillsammans med brodern och trogne vapendragaren Carla Jonsson lördag 16 mars. 
Ur Eldkvarns låtskatt kommer det väljas och vrakabland hits, egna favoriter och en och annan oslipad diamant.
Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.
Carla Jonsson är yngre bror till Plura och medgrundare till Eldkvarn, där han är spelar gitarr och regelbundet bidrar med låtar (exempelvis "Kungsholmskopplet" och "Susan") till bandet. Carla har även medverkat i matlagningsprogrammet "Pluras kök" i TV3, där Carla var ständig sidekick till Plura och dessutom spelade gitarr till matlagningen. 
Stadshotellet har skrivit in sig i Eskilstunas rockhistoria med alltifrån att porta The Beatles för att de var för stökiga till att bevittna Kent kliva upp på scenen i Havet vid tidpunkten när de kröntes till Sveriges största band, och avslutade minnesvärda Popstad Eskilstuna. 
Höstens uppskattade konsert med Magnus Carlson och Jesper Lindell Band banade väg för en ny era av konserter i Havet, och med all historik i bagaget är Plura & Carla spända på att bjuda in till en oförglömlig kväll i Havet på Stadshotellet.

Datum / Tid

lördag, 16 mars 2024 kl: 19:00

Plats

ESKILSTUNA, Havet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad