Menu

Tommy Nilsson - Öppna din dörr 2023

Sverige

FÄRILA, Färila kyrka
söndag, 11 juni 2023 kl:18:00

Tommy Nilsson – Öppna din dörr 2023
 
Upplev Tommy Nilssons unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor
 
"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"
 
2019 och 2021 turnerade Tommy Nilsson i fullsatta kyrkor runt om i landet och våren 2023 är det åter dags för inte mindre än 34 orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. Turnen stannar både i storstäder och landsbygd och börjar 28 februari i Eslöv och slutar 31 april i Stockholm.
Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog. Sånger som passar fint in i den unika kyrkomiljön.
 
Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre, Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turneproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.
 
På vårens turne har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar en änglalik kör, oftast knuten till respektive kyrkoförsamling.
 

Ledsagare gratis entre.
Rullstolsplatser och ledsagarplatser bokas via mail elsa@monarch.se eller telefon 073-54 11 632 vardagar 09:00-12:00.
 
Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/
 
Åldergräns 13 år.

Datum / Tid

söndag, 11 juni 2023 kl: 18:00

Plats

FÄRILA, Färila kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad