Menu

Sommarscen på Ystegårn - Viktor Norén

Blandat

FORSA, Ystegårn
tisdag, 30 juli 2024 kl:20:00

Sommarscenen på tisdagar på Ystergårn utanför Hudiksvall har vid detta laget blivit en tradition och i sommar är det återigen dags för sommarkvällar fyllda god mat, underbar miljö och fantastisk musik!
Viktor Norén spelade förra sommaren. Då var det slutsålt och han uttryckte själv en önskan om att komma tillbaka till Sveriges finaste spelställe. Under hösten har han åter stått på Göta Lejons scen med musikalen Hair och i vår ger de sig ut på en landsomspännande arenaturné med musikalen. Igår avslutade han en konsertserie om sex julkonserter med brodern Gustaf på Filadelfia i Stockholm där de spelat för totalt 9000 besökare och i sommar har han förutom en egen sommarturné huvudrollen i musikalen We Will Rock You som spelas på Dalhalla.
Ystegårn Café & Bistro, hälsingegården belägen ett par mil utanför Hudiksvall, har sedan 2018 fått agera scen för levande musik under sommarhalvåret, vilket har gjort hälsingegården till en självklar musikplats på sveriges musikkarta. Ystegårn har under åren haft besök av artister så som Markus Krunegård, Moonica Mac, David Ritschard, Tomas Andersson Wij och Louise Hoffsten. På Ystegårn tar man del av konserter i Hälsinglands hjärta och på plats finns en restaurang med lokala delikatesser och tillhörande dryck. Denna plats förmedlar värme, gemenskap och musikglädje!
Om Viktor Norén
Vi känner honom från banden Sugarplum Fairy och State of Sound, från huvudroller i musikalerna American Idiot och den hyllade publiksuccén Hair. Och inte minst från tv-program som TV4:as nu avslutade Talang, där han agerade jurymedlem, och i Så Mycket Bättre ihop med brodern Gustaf.

Datum / Tid

tisdag, 30 juli 2024 kl: 20:00

Plats

FORSA, Ystegårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad