Menu

Sommarscen på Ystegårn - Sarah Klang

Blandat

FORSA, Ystegårn
tisdag, 6 augusti 2024 kl:20:00

Sommarscenen på tisdagar på Ystergårn utanför Hudiksvall har vid detta laget blivit en tradition och i sommar är det återigen dags för sommarkvällar fyllda god mat, underbar miljö och fantastisk musik!
Håll i hatten för den 6/8 kommer sångfågeln Sarah Klang att förgylla hela Ystegårn med sin sång och förtrollande aura. Hon har sedan debuten samlat på sig två Grammis-vinster, otaliga nomineringar och översvallande hyllningar och har sjungit sig in i hela svenska folkets hjärtan. Med andra ord kan detta inte bli mer än en succé. Boka era biljetter redan idag och låt er förtrollas av Sarah i sommar!
Hålltider
Dörrar öppnas: 19:00
Konsertstart: 20:00
Ingen åldersgräns
Ystegårn Café & Bistro, hälsingegården belägen ett par mil utanför Hudiksvall, har sedan 2018 fått agera scen för levande musik under sommarhalvåret, vilket har gjort hälsingegården till en självklar musikplats på sveriges musikkarta. Ystegårn har under åren haft besök av artister så som Markus Krunegård, Moonica Mac, David Ritschard, Tomas Andersson Wij och Louise Hoffsten. På Ystegårn tar man del av konserter i Hälsinglands hjärta och på plats finns en restaurang med lokala delikatesser och tillhörande dryck. Denna plats förmedlar värme, gemenskap och musikglädje!
Om Sarah Klang
Sarah Klang släppte i höstas sitt fjärde album ”Mercedes” och gav sig ut på en längre Europaturné som avslutades på ett kokande hemmaplan i Göteborg. Albumet, döpt efter artistens dotter, behandlade ämnen kring moderskap och kring att lämna tjugoårsåldern bakom sig. Ett album grundat i djupt personliga erfarenheter, men med styrkan i något stort och allmängiltigt. Rösten och texterna bär fram låtarna, som i sig är Klangs mest varierade och framåtblickande samling musik hittills. Här ryms både det mest gravallvarliga och en stor dos humor.
Sedan debuten 2016 har Klang samlat på sig två Grammis-vinster, otaliga nomineringar och översvallande hyllningar, bland annat i The Sunday Times, Rolling Stone och I-D. Publiken har successivt växt, vilket utsålda spelningar i London, Amsterdam, Oslo, Stockholm och hemstaden Göteborg är ett bevis på. 2024 innehåller bland annat framträdanden på SXSW i Austin, TX.

Datum / Tid

tisdag, 6 augusti 2024 kl: 20:00

Plats

FORSA, Ystegårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad