Menu

Tre Komiker & En Baby (Göteborg)

Sverige

GÖTEBORG , Haket
torsdag, 14 mars 2024 kl:20:00

”Wäää-wäää-wäää” har du bölat i ÅRATAL nu, ”var kan jag se mina fyra favoritkomikers nya skämt? Innan alla andra får se dem? Innan de är helt perfekta?!” (skämten alltså) ”men väldigt roliga???”. NU har vi äntligen svaret till dig! Våren 2024 åker vi - Elinor, Evelyn, Kirsty och Dessi - ut på en work in progress-turne! Och du? DU KOMMER.

Elinor Svensson har du kanske hört i podden Vad Blir Det För Mord?, eller sett på scen, skojandes om mörka ämnen med trams i blick. Hon sägs kunna skickligt blanda råhet med sårbarhet, alltid med ett imponerande sinne för humor.
Evelyn Mok drog till London för att satsa karriär, och sällsynt nog gick det very good! Hon blandar vardagsbetraktelser med reflektioner om normer, ursprung och fördomar. Hennes skärpa är sylvass och hennes anslag brutalt, men väldigt roligt.
Kirsty Armstrong utnämndes förra året till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska Standupgalan - MED RÄTTA. På scen är hon den naturligaste och mest självklara sak i världen, till skillnad från det hon säger, som ska visa sig vara det mest oförskämda och framför allt DET ROLIGASTE du hört.
Dessi Hietala (på affischen känd som bebis men även hon komiker) är en redig smällkaramell, sprungen ur Norrlands frusna tundra. Hon både skriver, filmar och producerar humor, och på scen blandar hon burdust trams med vilda anekdoter. Och nu ska även du få se henne skämta på scen? VILKEN LYCKA!

Datum / Tid

torsdag, 14 mars 2024 kl: 20:00

Plats

GÖTEBORG , Haket

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad