Menu

Nyårskonsert 2022

Blandat

GISLAVED, Konsertsalen
lördag, 15 januari 2022 kl:18:30

Konserten kommer att genomföras, men med reducerat publikantal.
P.g.a. den ökade smittspridningen har vi nu stängt försäljningen för att kunna öka avståndet mellan sällskapen och kunna få ett så coronasäkert arrangemang som möjligt. Köpt biljett omvandlas automatiskt till onumrerad biljett och konsertvärdarna kommer anvisa lämplig plats.



Observera att detta evenemang kräver att du kan uppvisa ett giltigt covidbevis för vaccination, ett så kallat vaccinationsbevis. Med ditt vaccinationsbevis visar du på ett enkelt och säkert sätt att du har blivit vaccinerad mot covid-19.
Du visar upp ditt vaccinationsbevis för verifiering vid bokning av biljett/vid entré. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.


Gislaveds Symfoniorkester
Annie Fredriksson mezzosopran
Yngve Nordström dirigent
Annie Fredriksson, mezzosopranen från Gnosjö, framträder lika gärna på de stora scenerna som Malmö Opera, Läckö slott och Operan i Ystad som i sin hembygds kyrka. Tillsammans med dirigenten och Gislaveds hedersmedborgare Yngve Nordström samt vår orkester, bjuder Annie på en kavalkad med allt från opera till musikal.
 
För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.

Datum / Tid

lördag, 15 januari 2022 kl: 18:30

Plats

GISLAVED, Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad