Menu

Extra Föreställning - Dubbelkonsert! Lb [Lars Bygden] Och Christian Kjellvander På Kulturkapellet Sörfjärden

Blandat

GNARP, Sörfjärdens Kapell
söndag, 23 juli 2023 kl:17:45

Biljetterna till lördagen tog slut så väldans fort, därför har jag och Christian nu bestämt att vi kör en extra föreställning på söndagen 23/7. Samma tider som lördagen gäller, samma plats och samma upplägg. Nu hoppas vi att alla som vill komma får plats. Välkomna!
/LB

Jag har i en herrans massa år gjort en sommarspelning på kapellet i Sörfjärden. Så många år att jag nog kan drista mig till att kalla den för en tradition. Men i år blir det fan ett speciellt år känner jag. Jag får nämligen sällskap av en av mina allra bästa vänner och av en av de sångare och låtskrivare jag är mest stolt över att kalla kollega. Christian Kjellvander och jag har under våren varit ute och rullat på vägarna i nere i Europa och förutom att vi haft det helt jävla otroligt roligt och mysigt tillsammans så har jag verkligen på djupet förstått vilken otrolig artist han är. Därför är det ju så himla kul att vi ska göra den här kvällen tillsammans. 
Jag tänkte nu förklara hur upplägget kommer att se ut. Det blir nämligen nästan som en liten minifestival det här. Konsert 1 går av stapeln kl. 18.00 och slutar någon dryg timme efter det. Sedan blir det ca en timmes interludium på andra sidan vägen i ladan hos Hasselbergs där man kan fylla på energi i form av pizza-slicar och drycker, och socialisera samt utvärdera konserten osv. Klockan 21.00 börjar sedan konsert 2 och när den är slut fortsätter festivalpartyt inne i ladan. 
Om man vill så är det helt ok att ta med sig egen matsäck såklart om man nu inte är boende på orten. Behöver man sovplats så rekommenderar jag att man tar kontakt med trevliga Sörfjärdens fina camping som har små stugor att hyra ut. 
Ja det var nog allt tror jag.
Välkomna!
/LB

Datum / Tid

söndag, 23 juli 2023 kl: 17:45

Plats

GNARP, Sörfjärdens Kapell

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad