Menu

Ellen Krauss // Live På Falkeröd

Blandat

GREBBESTAD, Falkeröd Café & Ladan
torsdag, 28 juli 2022 kl:18:00

Ellen Krauss! Hon som skämt bort oss med låtar som The One I Love.Varmt välkommen på en intim konsert i vår vackra Lada torsdag den 28/7 här på Falkeröd.
Vi serverar såklart våra berömda napolitanska pizzor och häller naturvin på glas.

---------------
Singer-songwriterkometen Ellen Krauss är som gjord för musiken, musiken som gjord för henne. Debutsingeln The One I Love, som har lyckats nå över 18 miljoner streams på Spotify var startskottet på hennes musikaliska resa. Ellen Krauss har rösten, närvaron, modet och en medfödd känsla att beröra - något som manifesteras extra tydligt på debutalbumet ”Pearl” som släpptes 2020 via indie labeln Tiller Inc tillsammans med en amerikansk label.
Med Christan Walz och Johan ”Jones” Wetterberg i spetsen har Ellens låtar och det organiska soundet har lämnat ett musikaliskt avtryck både i hemlandet och internationellt. Under hennes första album har hon redan hunnit turnera med både Laleh och Miriam Bryant. Hon har samarbetat med några av Sveriges mest framgångsrika producenter och låtskrivare som Kerstin Ljungström och Fanny Hultman, samt turnerat med Miriam Bryant.
---------------Lyssna: https://open.spotify.com/artis...

SES HÄR <3 falkerod.com

Datum / Tid

torsdag, 28 juli 2022 kl: 18:00

Plats

GREBBESTAD, Falkeröd Café & Ladan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad