Menu

Folk Från Skogen

Blandat

GULLABO, GULLABO
lördag, 29 juni 2024 kl:13:00

FOLK FRÅN SKOGEN, en unik musikfestival som äger rum den 29 juni på en gård i den småländska skogen. Se de olika biljettalternativen och välj det som passar dig bäst, fri entre under 13 år.
Insläpp 13:00.
För mer information: Hemsida / Instagram / Facebook

FOLK FRÅN SKOGEN är en kultursatsning skapad av musiker och musikentusiaster. Vårt koncept bygger på den enkla iden att live-musik frodas bäst i skogens stillsamma natur och vi vill att fler ska få uppleva det. Vårt mål är att berika landsbygden och samtidigt skapa en unik chans för artister att spela för en publik som de kanske aldrig hade fått spela för annars.

BESKRIVNING AV FESTIVALEN ENLIGT ARTIFICIELL INTELLIGENS (EJ VÅR BESKRIVNING) :Välkommen till FOLK FRÅN SKOGEN - den ultimata festivalen för indie-musikälskare! Ta med dina vänner och upplev en dag fylld med fantastisk musik och härlig gemenskap. Festivalen kommer att äga rum den 29 juni 2024 med start kl. 13:30 i hjärtat av skogen.
Upptäck nya, talangfulla indie-artister och band som kommer att få dina höfter att gunga och ditt hjärta att slå i takt. Med biljetter från endast 320,00 SEK till 420,00 SEK är denna festival prisvärd och kommer att ge dig minnen för livet.
Så se till att boka dina biljetter i tid och se fram emot en dag av härlig musik, skogsomgivningar och oförglömliga stunder med vänner på FOLK FRÅN SKOGEN 2024!

Datum / Tid

lördag, 29 juni 2024 kl: 13:00

Plats

GULLABO, GULLABO

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad