Menu

My happy place - Al Pitcher

Blandat

HÄSSLEHOLM, Röda Salongen
torsdag, 27 oktober 2022 kl:19:00

Al Pitcher fann sin plats i Sverige. Engelsmannen vars signaturhumor får oss att med stor värme skratta åt det vi kallar svenskt kallar Sverige för ”My Happy Place”. Men trots att Al bott här i tolv år kämpar han fortfarande med att förstå sig på de svenska traditionerna och precis som vi letar han efter lyckan. Finns den - och i så fall var? Varmt välkommen till Als värld i den nya föreställningen ”My Happy Place”. 
 
Al Pitchers standup-show “Fy fan Sverige” har streamats på SVT Play över en miljon gånger. Med uppföljaren “Sverige Syndrome”, som även den visades på SVT, turnerade Al i Sverige för fullsatta hus.  Showen gjorde dessutom succé med utsålda föreställningar i New York, London, Köpenhamn och Amsterdam. Båda föreställningarna finns att streama på Netflix.
 
Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin standup-karriär i London 1999. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han utmärkelsen “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan. 
 
Bland Al Pitchers föreställningar märks ”Fika Tour” (2012), ”Påtår” (2013), ”Näämen it’s Al Pitcher Tour” (2014) samt ”Sverige Syndrome” (2017). 
 
Den pågående föreställningen ”My Happy Place” hade premiär 14 april 2022. 
 
Längd: 1,5 tim, ej paus
För bokning av rullstolsplatser vänligen kontakta biljettkassan i Hässleholm Kulturhus på tel 0451-26 66 70.

Datum / Tid

torsdag, 27 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

HÄSSLEHOLM, Röda Salongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad