Menu

Glittrande julupplevelse med artisten Julia Frej

Blandat

HAMNESKÄR, Pater Noster, Ett Hem Vid Horisonten
torsdag, 9 december 2021 kl:11:30

Dagsevent med Julia Frej
Den glittrande bohuslänska sommaren har övergått till höst, och snart kläs ön i stram vinterskrud. Det friskar i och mörkret faller allt snabbare, men här i vårt hem vid horisonten är det varmt och mer ombonat än någonsin. Då är det dags för ett oförglömligt julfirande med ljuvlig musik med framträdande av artister i Fyrmästarens hem på Pater Noster. Härifrån ska tonerna ljuda vackert över havet ända in till fastlandet och ge oss alla känslan av en underbar jul.
Bara resan med ribbåt över vintrigt hav är en upplevelse i sig, i det karga och det vackra. Väl ute hos oss bjuds på värmande välkomstdryck och under dagen utmanar vi elementen och njuter av naturens krafter med bastubad i den nya bastun och kanske bubbel i glasen. Jul mys utlovas i fyrmästarens salong innan det är dags för en 5-rätters julmiddag i sjöbod där uppträdande av Julia Frej kommer att framföras bara för oss. Och kanske kommer tomten ridande på sin svan, precis som han enligt Fyrmästarnas egna berättelser gjort sedan 1868.


Julupplevelse över dagen: välkomstdryck, guidad rundvandring & fyrbesök, bastubad i den nya bastun, musikframträdande, julinspirerad Pater Noster 5-rätters middag.


Arrangerad transport t/r med buss direkt från Heden i Göteborg och RIB båt upplevelse i vår vackra karga kustband för att tillslut angöra hamnen ute på Pater Noster.


Julia Frej är en musiker/låtskrivare/artist född i Stockholm. En stor liveartist som senaste åren blivit känd för sin starka röst. Hon har ett förflutet som modell och programledare på bl a SVT och Tv3 i en rad olika produktioner och program. Hon har även gästat flertalet program.
Hennes podd; Julia Frej unplugged har gästats av bl a Plura, Mauro Scocco, Linda Pira, Marit Bergman mfl.
Just nu satsar Julia på sina nyskrivna svenska låtar. Hon spelar live med allt från storband, körer, band och själv med gitarren eller till piano.

Datum / Tid

torsdag, 9 december 2021 kl: 11:30

Plats

HAMNESKÄR, Pater Noster

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

3800

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad